Betano Sport

Activează Modul Multiplu pentru un start de săptămână cu extra câștiguri pe Betano

Etapa a 25-a din Liga 1 se încheie luni seara, 12 februarie, cu meciurile UTA – FC Botoșani și Farul – Dinamo. În același timp, ultima clasată din La Liga primește vizita lui Athletic Bilbao în tentativa de a obține prima victorie din sezon, în timp ce Juventus caută să oprească seria de meciuri fără victorie în Serie A la duelul cu Udinese de pe teren propriu. Runda din Premier League se încheie cu un derby londonez veritabil între Crystal Palace și Chelsea. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Modul Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Modul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 20

Din oferta Betano de luni, 12 februarie, am ales cinci meciuri de fotbal și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

UTA Arad – FC Botoșani (17:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)

FC Botoșani a scăpat de ultimul loc și are trei victorii în ultimele patru etape disputate. UTA și-a revenit după înfrângerea 4-0 cu FCSB și a legat apoi două victorii la rând cu goluri marcate de ambele părți. Deși ocupă locul 12, arădenii încă trage speranțe pentru o clasare în playoff fiind la doar trei puncte de locul șase. În tur a fost 2-2.

Farul – Dinamo (20:00)
Rezultat final – Farul (cota 1.60)

Campioana sezonului trecut este neînvinsă în acest an, obținând șapte puncte în cele trei meciuri de până acum. Dinamo, în schimb, a pierdut toate cele trei meciuri disputate în 2024, de fiecare dată la un gol diferență. Farul s-a impus în tur, cu 2-0.

Juventus – Udinese (21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.80)

Mai puțin de trei goluri au fost marcate în șapte din ultimele nouă meciuri disputate de Juventus pe teren propriu în campionat. De asemenea, în cinci din precedentele opt meciuri jucate de Udinese în deplasare s-au marcat de asemenea mai puțin de trei goluri. Juventus a obținut un singur puncte în ultimele două etape, în timp ce Udinese n-are nicio victorie în ultimele cinci runde, fiind prima echipă peste linia retrogradării.

Crystal Palace – Chelsea (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)

Chelsea a primit gol în fiecare dintre ultimele zece meciuri în deplasare. Crystal Palace a primit nu mai puțin de 11 goluri în precedentele trei partide în Premier League. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate de Chelsea. În patru din ultimele cinci meciuri de acasă pentru Crystal Palace au fost goluri în ambele porți.

Almeria – Bilbao (22:00)
Rezultat final – Athletic Bilbao (cota 1.75)

Ultima clasată în La Liga, Almeria n-a câștigat niciun meci în actualul sezon, pierzând 17 din cele 23 de meciuri. Athletic Bilbao a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri din campionat. Echipa bască s-a impus în zece din ultimele 11 confruntări cu Almeria în La Liga.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 17.49 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 874,69 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 123,70 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano Avantaj și Mega Cote la meciurile de Liga 1

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum, pe Betano, oferta Betano Avantaj se aplică și în cazul piețelor de pariere cu Mega Cote în cazul meciurilor din Liga 1 a României.



Activează Modul Multiplu pentru un start de săptămână cu extra câștiguri pe Betano