Betano Sport

AC Milan caută revanșa cu PSG și prima victorie a sezonului în Liga Campionilor

Liga Campionilor revine în prim plan, marți, 7 noiembrie, cu primele meciuri din etapa a patra. O rundă care programează, printre altele, dueluri de gală precum AC Milan – PSG, Dortmund – Newcastle sau Lazio – Feyenoord, pentru a enumera doar câteva dintre meciurile aflate în oferta de pariere Betano. Cu Bet Builder activat pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau combinate pariuri din meciuri diferite, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 7 noiembrie, am selectat patru dintre meciurile programate în Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte două piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

Dortmund – Newcastle (19:45)

Rezultat final – Dortmund (cota 2.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

Media de goluri marcate în ultimele opt meciuri de Liga Campionilor pentru Borussia Dortmund a fost de sub 2.5 pe meci. Echipa germană a marcat un singur gol și a primit două goluri în primele trei etape. La precedenta apariție pe teren propriu Dortmund a remizat cu AC Milan (0-0). Echipa din Dortmund a fost spulberată de rivala Bayern în Der Klassiker, cu 4-0! Newcastle vine după două victorii fără gol primit cu Manchester United și Arsenal. ”Coțofenele” au patru puncte în grupa de Liga Campionilor. Dortmund a câștigat meciul de la Newcastle (1-0).

Șahtior Donețk – FC Barcelona (19:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.87)

Barcelona s-a impus la zero în patru din ultimele șapte meciuri jucate. Echipa lui Xavi a tranșat disputa de la San Sebastian, în campionat, cu un gol marcat după minutul 90. Șahtior a pierdut două dintre cele trei meciuri în Liga Campionilor, inclusiv meciul tur cu Barcelona. Între timp echipa ucraineană s-a impus în derby-ul cu Dynamo Kiev. În fiecare dintre cele trei meciuri de până acum cei de la Șahtior au marcat. Barcelona are golaveraj 8-1 în actualul sezon european, primind gol doar de la Șahtior.

AC Milan – PSG (22:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.78)

AC Milan traversează o formă dezastruoasă, cu patru meciuri fără victorie. În trei dintre aceste partide echipa lui Stefano Pioli nu a reușit să marcheze. Ultima victorie a ”diavolului milanez” datează din urmă cu fix o lună, 1-0 în deplasare cu Genoa. Șapte goluri a primit Milan de atunci în patru partide și a marcat doar două. PSG vine pe San Siro cu victorii pe linie în ultimele cinci meciuri, partide în care campioana Franței a înscris de fiecare dată câte trei goluri. PSG s-a impus în tur, cu 3-0. Milan este fără victorie și gol marcat în Liga Campionilor sezonul acesta.

Lazio – Feyenoord (22:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

În fiecare din ultimele trei meciuri disputate de Feyenoord ambele echipe au marcat și au fost peste 2.5 goluri. Dacă mergem mai departe statistica ne arată că în șapte din ultimele opt meciuri disputate de campioana Olandei au fost peste 2.5 goluri înscrise. Ambele echipe au marcat în toate cele trei meciuri jucate de Lazio în actualul sezon european.

Cota 75

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Borussia Dortmund – Newcastle United, Șahtior Donețk – FC Barcelona, AC Milan – PSG și Lazio – Feyenoord din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 75.38, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.769,23 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.



AC Milan caută revanșa cu PSG și prima victorie a sezonului în Liga Campionilor