Motociclism

Urmatoarea oprire a bwin tour: cursa MotoGp de la Brno

bwin.com, liderul în gaming online continua sa le ofere utilizatorilor sai o oportunitate unica de a trai live unele dintre cele mai incitante experiențe sportive.
La început a fost Milano, apoi Madrid, iar acum este timpul pentru Brno!
Urmatoarea oprire a bwin tour va fi Cehia, mai exact cursa MotoGp de la Brno. Data este 15.08.2010, iar un utilizator norocos va câștiga un weekend cu toate cheltuielile incluse la cursa Moto GP de la Brno.

Tot ce trebuie sa faceți este sa va înregistrați acum pe www.bwin.com/tour2010, sa depuneți 30 RON și sa plasați unul sau mai multe pariuri pentru a participa la tragerea la sorți pentru acest premiu superb!

Începând cu 2004 bwin.com este partenerul global al competiției MotoGP, cea mai importanta categorie a Campionatelor Mondiale de Motociclism. În 2009 bwin și-a prelungit contractul de sponsorizare cu deținatorul drepturilor MotoGP, Dorna Sports S.L., compania fiind reconfirmata ca sponsor al campionilor! bwin.com va fi sponsorul principal al Grande Premio de Portugal de la Estoril, fiind, de asemenea, prezenta la cursele de Campionat Mondial de la Brno și Misano.
bwin.com –play for real


Urmatoarea oprire a bwin tour: cursa MotoGp de la Brno