Efortuna Sport

Totul despre Real Madrid – Manchester City

Sursă foto: https://twitter.com/bram_aswani

Meci de 1X2 miercuri seara pe Santiago Bernabeu intre Real Madrid si Manchester City, doua candidate la castigarea UEFA Champions League.

Victorie Real Madrid
Egal
Victorie Man.City

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Real Madrid vine dupa infrangerea cu Levante, scor 0-1, partida in urma careia a cedat primul loc in La Liga.

Oaspetii au probleme de natura juridico-administrativa, ”cetatenii” fiind amenintati cu excluderea pentru doi ani din competitiile europene pentru incalcarea politicilor de Fair-Play financiar.

Real Madrid a iesit castigatoare din ultima confruntare cu Manchester City intr-o partida oficiala. A fost un 1-0 in semifinalele editiei 2015/2016 din Champions League.

Zinedine Zidane nu va putea conta pe mijlocasul Eden Hazard, jucator care s-a reaccidentat in confruntarea cu Levante. O problema la genunchi pentru internationalul belgian care risca sa rateze chiar si prezenta la EURO 2020.

In afara lui Hazard de la Real Madrid vor mai lipsi Marco Asenso si James Rodriguez, in timp ce Gareth Bale este incert dupa o gastroenterita.

De la City singura absenta notabila va fi a lui Leroy Sane, in timp ce Pep Guardiola poate miza din nou pe Raheem Sterling, refacut dupa o accidentare.

De luat in seama!

Manchester City n-a invins-o nicioadata pe Rea Madrid in cele patru confruntari de pana acum. Real a castigat cele doua confruntari de acasa, in timp ce la Manchester a fost de fiecare data egal.

Real Madrid s-a calificat de fiecare data in ultimele patru confruntari cu echipe engleze in faza eliminatorie a Champions League.

Manchester City a fost eliminat in ultimele trei ocazii cand a intalnit echipe din Spania in faza eliminatorie, de doua ori in fata Barcelonei si o data cu Real Madrid.

Echipele probabile

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Isco.

Manchester City: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodrigo, David Silva; Mahrez, Aguero, Sterling.



Totul despre Real Madrid – Manchester City