Efortuna Sport

Mexic - Polonia (marti, 18:00). Echipele probile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/miseleccionmx/

Stadionul 974 din Doha, o constructie inedita din containere, gazduieste duelul dintre Mexic si Polonia, partida din Grupa C a Cupei Mondiale.

Cotele FORTUNA: Mexic 2.70| Egal 3.05| Polonia 3.00

Doar pentru a doua oara in istorie cele doua echipe se infrunta la Cupa Mondiala. Prima disputa a avut loc pe 10 iunie 1978, la turneul final din Argentina, cand Polonia s-a impus in fata Mexicului, cu 3-1.

Mexic participa pentru a opta oara la Cupa Mondiala, o echipa obisnuita sa depaseasca faza grupelor. Din 1994 a ajuns de fiecare data in optimile de finala, prag pe care mexicanii incearca sa-l depaseasca in Qatar.

Ambele echipe au cate 16 victorii obtinute la Cupa Mondiala!

Mexicanii si-au turat serios motoarele in pregatirea turneului final, sustinand nu mai putin de cinci amicale in ultimele doua luni.

Bilantul acestor meciuri este de doua victorii (1-0 cu Peru si 4-0 cu Iraq), respectiv trei infrangeri (0-1 cu Paraguay, 2-3 cu Columbia si 1-2 cu Suedia).

Polonia a ajuns pentru a doua oara consecutiv la Cupa Mondiala, unde n-a mai depasit faza grupelor din 1986.

Toti ochii vor fi atintiti pe Robert Lewandowski, atacantul vedeta din lotul Poloniei, omul care se confunda practic cu actuala generatie de succes a polonezilor.

Lewandowski (34 ani) se afla inca in cautarea primului gol la Cupa Mondiala, dupa ce la editia precedenta gazduita de Rusia n-a reusit sa perforeze poarta in meciurile cu Senegal, Columbia si Japonia.

Echipele probabile

Mexic: Ochoa; Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo; Alvarez, Herrera, Guardado; Lozano, Martin, Vega.

Polonia: Szczesny; Bednarek, Glik, Kiwior; Bereszynski, Krychowiak, Zielinski, Szymanski, Zalewski; Swiderski, Lewandowski.



Mexic - Polonia (marti, 18:00). Echipele probile si cotele FORTUNA