Efortuna Sport

Totul despre Poli Iasi – FCSB, meciul zilei in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Etapa intermediara cu numarul 19 din Liga 1 programeaza un meci extrem de interesant in Copou, intre Poli Iasi si FCSB, doua dintre aspirantele la un loc in playoff.

Victorie Poli Iasi
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Iesenii nu traverseaza chiar cel mai favorabil moment, avand un singur succes in precedentele 12 meciuri din campionat, 2-1 pe teren propriu contra campioanei CFR Cluj in 28 noiembrie. Cinci egaluri si sase infrangeri in restul partidelor pentru echipa lui Mihai Teja.

FCSB a castigat ultimele cinci deplasari din Liga 1, dar vine dupa dusul rece suferit pe teren propriu cu Astra Giurgiu (1-3), partida in care ros-albastrii au intalnit un alt fost antrenor.

Echipa bucuresteana are avantajul de a nu fi jucat etapa precedenta, partida cu Voluntari fiind amanata din cauza precipitatiilor abundente de duminica.

Vremea va juca un rol important in meciul de la Iasi, unde luni seara a nins destul de puternic. Gazonul arenei din Copou a fost schimbat recent si din acest punct de vedere n-ar trebui sa existe probleme.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 15 ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat ieşenii, de opt ori s-au impus bucureştenii, iar patru jocuri s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă întâlnire directă: 18 august 2019, FCSB - CSM Poli Iaşi 1-2 (Florin Tănase / Cosmin Frăsinescu, Florian Loshaj).

Cei doi antrenori, Mihai Teja si Bogdan Vintila, s-au mai intalnit de doua ori pana acum la nivelul Ligii 1, impartindu-si victoriile.

Partida incepe la 20:30 si va fi live text pe onlinesport.ro



Totul despre Poli Iasi – FCSB, meciul zilei in Liga 1