Efortuna Sport

Totul despre FCSB – Craiova. Ultimul meci al anului in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Partida dintre FCSB si Craiova trage cortina, duminica seara de la 20:00, peste anul 2019 in campionatul primei ligi.

Victorie FCSB
Egal
Victorie Craiova

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

FCSB traverseaza un moment foarte bun, cu patru victorii in ultimele cinci meciuri. Exceptie face partida pierduta pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-3.

Craiova a castigat trei meciuri si a pierdut alte doua din ultimele cinci disputate in Liga 1.

De altfel, FCSB are o singura infrangere in ultimele 15 meciuri disputate in toate competitiile, echipa bucuresteana revenind pe linia de plutire in mandatul lui Bogdan Vintila.

Oltenii vin la Bucuresti cu un moral deloc bun in ceea ce priveste rezultatele obtinute in deplasare. Nicio victorie pentru Craiova in ultimele cinci deplasari in Liga 1. Doar doua puncte obtinute cu Clinceni si Chindia, respectiv trei infrangeri dintre care ultimele doua la rand cu acelasi scor, 0-1, la Sf.Gheorghe si Giurgiu.

Craiova n-a mai castigat in deplasare din 20 septembrie, cand oltenii se impuneau cu 3-2 pe terenul lui Gaz Metan Medias.

Cele doua adversare de duminica sunt vecine de clasament, astfel ca dincolo de rivalitatea istorica partida are si o miza in ceea ce priveste clasarea pe podiumul Ligii 1 la finalul anului.

O singura victorie a obtinut Craiova in ultimele 11 meciuri cu FCSB, un 2-1 obtinut pe teren propriu in 21 octombrie 2018. De atunci FCSB a castigat toate cele patru meciuri, de doua ori un 3-2 la Bucuresti, apoi 2-0 si 1-0 in Banie.

Craiova a plecat ultima oara neinvinsa de la Bucuresti in 30 iulie 2017, meciul de pe Arena Nationala terminandu-se atunci 1-1.



Totul despre FCSB – Craiova. Ultimul meci al anului in Liga 1