Efortuna Sport

Totul despre Dinamo - Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Meciul din Soseaua Stefan cel Mare se anunta unul extrem de disputat intre doua echipe care trag spre aceeasi tinta: prezenta in playoff.

Victorie Dinamo
Egal
Victorie Gaz Metan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Dinamo n-a mai jucat de doua sezoane in playoff si dupa 12 etape se afla mai aproape de retrogradare decat de primele sase pozitii.

"Cainii" ocupa un modest loc 11, cu doar 14 puncte in dreptul liniei de clasament, si au nevoie de cele trei puncte ca de aer in meciul cu Gaz Metan.

Un Gaz Metan aflat pe patru in clasament, dar in cadere libera dupa ce la un moment dat echipa sibiana a fost chiar lidera campionatului pentru o etapa.

O singura victorie pentru Gaz Metan in ultimele cinci meciuri oficiale in toate competitiile. Succesul 2-1 cu Academica Clinceni a pus capat unei serii de patru infrangeri la rand, acestea venite dupa patru victorii la rand.

Dinamo are doua victorii in ultimele cinci meciuri, ultima chiar pe teren propriu in campionat cu FC Voluntari.

De altfel, Dinamo a castigat trei din cele cinci meciuri jucate acasa in actuala editie de campionat. Mai are o remiza cu Botosani (1-1) si o infrangere cu Universitatea Craiova (0-2). Acestae din urma partide s-au disputat pe Arena Nationala.

Dinamo n-a cedat niciun punct in meciurile disputate pe arena proprie din Stefan cel Mare: 4-2 cu Academica Clinceni, 3-0 cu Hermannstadt si 2-1 cu Voluntari.

Gaz Metan a pierdut ultimele doua deplasari, 1-4 la Ovidiu cu Viitorul si 0-3 in Gruia cu CFR Cluj.



Totul despre Dinamo - Gaz Metan