Efortuna Sport

Susține naționala României alături de Fortuna!

Joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, România joacă ultimul meci pe teren propriu din actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, împotriva naționalei din Kazahstan. Este primul meci al “tricolorilor” cu Cosmin Contra pe banca de rezerve, așa că toată lumea este curioasă cum va arăta echipa de start a României.

Pariază LIVE pe România!

Fortuna susține echipa națională a României și oferă câteva promoții speciale cu ocazia partidei de joi. Astfel, pariorii care plasează un pariu LIVE în timpul partidei dintre România și Kazahstan, de minimum 50 de lei, vor primi un pariu LIVE pentru duelul cu Danemarca, de duminică, 8 octombrie. Cota minimă pentru pariul plasat trebuie să fie 1.50.

Bookmakerii au oferit cote foarte interesante pentru această partidă, așa că profitul poate apărea în orice moment la primul meci pe care îl susține naționala cu “Guriță” pe bancă.

Ziua pariurilor LIVE

Pe lângă surpriza pregătită pentru meciul României, la Fortuna ai parte și de o surpriză în timpul meciurilor de joi, 5 octombrie, de la ora 21:45. Astfel, pe durata meciurilor, orice pariu live de peste 100 de lei vă poate aduce un Freebet de 10 lei.

Ai parte de meciuri foarte importante pentru calificarea la Mondial, precum Anglia – Slovenia, Muntenegru – Danemarca, Scoția – Slovacia sau Irlanda de Nord – Germania.

Câștigă 200 de lei Freebet pe nationala.efortuna.ro!

Hub-ul pregătit pentru fanii echipei naționale este și el un punct de atracție cu ocazia meciurilor României cu Danemarca și Kazahstan. Astfel, indiferent dacă preferi pariuri în agenții sau pariuri online, poți câștiga bonusuri de până la 200 de lei.

Intră acum pe nationala.efortuna.ro și urmărește cele mai noi informații despre tricolori, participă la concursuri și urmărește interviuri cu jucătorii tăi preferați!

Fortuna. Mai multe victorii pentru suporteri!



Susține naționala României alături de Fortuna!