Efortuna Sport

Se anunta ploaie de goluri in Dortmund - Hanovra

Sursă foto: twitter.com

Borussia Dortmund are sase puncte avans in fata rivalei Bayern Munchen in fruntea clasamentului din Bundesliga si nu-si permite vreun pas gresit in fata celor de la Hannover, ocupanta locului 17.

La prima vedere este un duel dezechilibrat, mai ales ca cei de la Hanovra sunt in mare suferinta de puncte, la egalitate cu lanterna rosie Nurnberg.

Doar doua victorii a obtinut Hanovra in acest sezon, suferit nu mai putin de 11 infrangeri din 18 meciuri. Hanovra are al treilea cel mai slab atac (17 goluri) si a treia cea mai slaba aparare (36 goluri).

Victorie Dortmund
Egal
Victorie Hanovra

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Borussia Dortmund a pierdut un singur meci in actualul sezon de Bundesliga, insa pe teren propriu este una dintre cele doua echipe care n-a cunoscut infrangerea. Cealalta este Borussia Monchengladbach.

Cele mai multe goluri acasa le-a marcat Borussia Dortmund (29), obtinand 25 din 27 de puncte posbibile.

Doar doua echipe n-au castigat inca in deplasare in actualul sezon, iar Hanovra este una dintre acestea. Cealalta este lanterna Nurngberg. Patru puncte a scos Hanovra din cele noua deplasari, remizand de trei ori in ultimele cinci meciuri afara.

Interesant este ca in actualul sezon Hanovra a marcat mai multe goluri afara (10) decat pe teren propriu (7), iar patru dintre reusitele din deplasare au fost reusite in primele 15 minute.

Borussia Dortmund marcheaza mult pe teren propriu, in opt din cele noua meciuri de pana acum avand o medie de peste 2.5 goluri pe meci.



Se anunta ploaie de goluri in Dortmund - Hanovra