Efortuna Sport

Ronnie O’Sullivan contra Neil Robertson, meci pentru sferturi la Openul Mondial

Sursă foto: twitter.com

Intalnirile celor doi au devenit clasice in circuitul mondial profesionist de snooker, iar meciul de joi de la Openul Mondial va reprezenta a 21-a infruntare intre O’Sullivan si Robertson.

Recent campion la Masters, O’Sullivan a castigat 13 din meciurile anterioare cu Robertson si porneste cu prima sansa in meciul de joi.

Fortuna ofera o cota de 1.65 pentru victoria lui O'Sullivan in fata lui Robertson.

Englezul are trei victorii la rand in fata australianului, printre care si un 6-0 administrat in semifinalele Mastersului European de la Bucuresti sezonul acesta. 

De atunci cei doi s-au mai intalnit in sferturile Mastersului de la Londra, unde O’Sullivan a castigat cu 6-3, dupa ce Robertson a avut 1-0 si 3-2 pe tabela.

Ultima victorie a lui Robertson in fata lui O’Sullivan dateaza din ianuarie 2015 cand, la Masters, jucatorul de la Antipozi se impunea cu un sever 6-1.

Cu aproape 9 milioane de lire sterline obtinuti din snooker, Ronnie O’Sullivan a reusit in cariera nu mai putin de 856 de break-uri de peste o suta de puncte, aproape dublu fata de Robertson.

Mai mult decat atat, O’Sullivan a izbutit de 13 ori break-ul maxim de 147 de puncte, in timp ce Robertson are doar trei astfel de reusite.

Forma de moment

O’Sullivan a jucat doua meciuri dupa victoria de la Masters. A pierdut in runda ultimilor 32 la Mastersul German, cu 5-4 in fata lui Mark King, si a castigat primul meci la Openul Mondial, 4-2 in fata chinezului Yan Bingato, meci in care a reusit doua break-uri de peste o suta (137 si 128).

Nici Robertson nu a zabovit prea mult la Berlin, unde a pierdut in prima runda a fazei televizate in fata englezului Ben Wollaston, cu 5-4. La Openul Mondial australianul a trecut in primul tur de Ricky Walden, cu 4-2. Un break de 108 a reusit Robertson, jucator care dupa 2-0 s-a vazut egalat la doi.



Ronnie O’Sullivan contra Neil Robertson, meci pentru sferturi la Openul Mondial