Efortuna Sport

Real Madrid joaca pe teren minat la Sevilla. Fara victorie in Andaluzia de trei meciuri

Sursă foto: https://twitter.com/Coral

Meciul serii in etapa intermediara din La Liga le aduce fata in fata pe FC Sevilla si Real Madrid, doua echipa care au oferit de-a lungul timpului partide dintre cele mai memorabile.

Pentru madrileni vizitele pe Sanchez Ramon Pizjuan au fost intotdeauna dificile, iar marturie in acest sens stau chiar ultimele trei meciuri. Niciunul castigat de Real Madrid.

Sevilla traverseaza o perioada fabuloasa, cu 11 goluri marcate in ultimele doua meciuri: 5-1 cu Standard Liege in Europa League si 6-2 in deplasare cu Levante.

Victorie Sevilla
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Surprinzator, Sevilla cauta inca primul gol pe teren propriu in actuala editie de campionat, dupa ce sezonul precedent marca de 31 de ori in fata propriilor suporteri.

Real Madrid a pierdut puncte o singura data in acest sezon, dupa remiza 1-1 de la Bilbao, si echipa din capitala se lauda cu puncte adunate in 18 din ultimele 21 de meciuri disputate in deplasare. Cu toate acestea, madrilenii au o singura victorie obtinuta in ultimele cinci deplasari. Pe acest traseu consemnam si infrangerea de la Sevilla, scor 2-3, din luna mai a acestui an.

Ambele echipe au marcat in ultimele trei confruntari directe, un amanunt deloc de neglijat pentru pariori in perspectiva meciului de miercuri seara.

Sevilla a marcat doua sau mai multe goluri in ultimele sase meciuri contra lui Real Madrid in toate competitiile.

Real Madrid a marcat doua sau mai multe goluri in 11 din ultimele 12 meciuri contra celor de la Sevilla de asemenea in toate competitiile.

De la gazde vor lipsi patru jucatori importanti, Amadou, Escudero, Gonalons si Mercado, in timp ce singura indisponibilitate din lotul Realului este cea a lui Isco, operat de apendicita si care va lipsi in urmatoarele opt meciuri.



Real Madrid joaca pe teren minat la Sevilla. Fara victorie in Andaluzia de trei meciuri