Efortuna Sport

Primul test al adevarului pentru Manchester United in era Solskjaer

Sursă foto: https://twitter.com/nexogol/

Manchester United a renascut dupa despartirea de Jose Mourinho si are victorii pe linie cu Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnica.

E drept, United n-a intalnit pana acum granzii din Premier League, iar meciul de duminica disputat pe Wembley impotriva lui Tottenham, echipa cu pretentii la titlu, reprezinta testul adevarului pentru formatia din Manchester. 

Ambele echipe traverseaza o forma buna, obtinand patru victorii in ultimele cinci meciuri de campionat, cu mentiunea ca pentru United sunt succese la rand de la preluarea de catre Solskjaer. 

Victorie Tottenham
Egal
Victorie Manchester United

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Tottenham a suferit o infrangere neasteptata la ultimul meci din 2018, scor 1-3 pe teren propriu cu Wolverhampton, dupa ce londonezii condusesera cu 1-0. 

Sase victorii si trei infrangeri au inregistrat cei de la Tottenham in meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon, cu doar 18 goluri marcate. Inca niciun egal pentru Tottenham acasa. 

Manchester United a castigat de cinci ori si a remizat in alte doua partide din cele 11 disputate in deplasare. De la venirea lui Solskjaer echipa din Manchester a castigat cele doua meciuri afara, 5-1 cu Cardiff City si 2-0 cu Newcastle United. 

Nicio remiza nu s-a inregistrat in ultimele noua meciuri disputate intre Tottenham si Manchester United, in toate competitile. United a castigat de cinci ori, Tottenham obtinand patru succese. 

In meciul tur Tottenham a umilit-o pe Manchester United cu un categoric 3-0 pe Old Trafford.  Manchester United a devenit o echipa super ofensiva in mandatul lui Solskjaer, marcand doua sau mai multe goluri in toate cele cinci meciuri de pana acum. 

In ultimele opt meciuri directe in Premier League de sapte ori victoria a revenit gazdelor, exceptia fiind partida tur amintita mai sus.



Primul test al adevarului pentru Manchester United in era Solskjaer