Efortuna Sport

Portugalia – Ungaria, reeditarea meciului cu sase goluri de la EURO 2016

Sursă foto: twitter.com

Estadio Da Luz din Lisabona gazduieste, sambata seara, derby-ul Grupei B dintre Portugalia si Ungaria, doua echipe care, la EURO 2016, au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri.

Confruntarea din faza grupelor turneului final s-a incheiat 3-3, iar Portugalia a ramas neinvinsa in fata Ungariei in 11 meciuri disputate dupa ce a fost condusa in trei randuri.

Sapte victorii au obtinut lusitanii contra maghiarilor si alte patru partide s-au incheiat la egalitate.

Fortuna ofera o cota de 1.83 pentru o miza cu peste 2.5 goluri marcate.

Portugalia a castigat ultimele trei meciuri din Grupa B si a marcat nu mai putin de 16 goluri, primind un singur gol de la infrangerea, 0-2 in Elvetia la startul campaniei de calificare.

Ungaria are doua victorii in ultimele patru meciuri de calificare, o infrangere cu Elvetia si remiza alba din Feroe. La ultimul meci disputat in 2016, un amical pe teren propriu cu Suedia, echipa maghiara a pierdut cu 2-0.

Cristiano Ronaldo de la gazde si Adam Szalai de la maghiari au marcat de fiecare data in ultimele trei meciuri din preliminarii.

Un singur gol a marcat Ungaria in trei meciuri disputate in Portugalia si a primit nu mai putin de 9 goluri. Ultima oara, pe 10 octombrie 2009, s-a consemnat un 3-0 la Lisabona, prin golurile marcate de Simao, o dubla, si Liedson.



Portugalia – Ungaria, reeditarea meciului cu sase goluri de la EURO 2016