Efortuna Sport

Pariază cu încredere pe FCSB! La Fortuna ai o ofertă specială pe meci

Joi, toată suflarea fotbalistică din România urmărește meciul celor de la FCSB, care au șansa să se apropie și mai mult de primăvara europeană. Partida e programată joi, 19 octombrie, de la ora 20:00.

Dupa două etape scurse din grupele Europa League, FCSB este pe primul loc în grupa, cu șase puncte din șase, obținute după victoriile cu Viktoria Plzen (3-0) și Lugano (2-1). Acum, FCSB are derby cu cea mai puternică echipă din grupă, Hapoel Beer Sheva.

De partea cealalta, israelienii au trei puncte, obținute după victoria cu Lugano, scor 2-1. În a doua partidă din grupe, Hapoel a pierdut în fața celor de la Viktoria Plzen, scor 1-3.

În cazul unei victorii, FCSB ar avea maximum de puncte după trei runde, iar faptul că meciurile directe sunt principalul criteriu de departajare, șansele să rateze calificarea în primăvara europeană ar fi minime.

Pariază cu încredere pe FCSB! Dacă pierzi, Efortuna îți oferă banii înapoi!

La Fortuna, încrederea în singura reprezentativă a României în Europa League e răsplătită cu o ofertă tentantă.

Astfel, dacă pariezi înainte de startul partidei (pre-match) minimum 100 de lei pe victoria FCSB, în cazul în care pariul este necâștigător primești 50 de lei sub formă de Freebet. Fără nici o altă condiție!

Înaintea partidei, cota celor de la FCSB pentru un succes este foarte tentantă, 3.65, așa că indiferent dacă românii ies învingători sau nu, tu ești în avantaj!

Sute de variante pentru meciurile din Europa League!

Pe lângă meciul care ne interesează, Hapoel Beer Sheva – FCSB, în Europa League se mai dispută încă 23 de partide. Se prezintă la start formații de top din fotbalul internațional, precum Arsenal, AC Milan, Villarreal sau Everton.

Intră și vezi aici oferta completă de pariere, unde ai sute de variante de pariere la fiecare meci!



Pariază cu încredere pe FCSB! La Fortuna ai o ofertă specială pe meci