Efortuna Sport

Monaco - Manchester City: sperante pentru o mini remontada?

Sursă foto: twitter.com

Dupa un 5-3 nebun in mansa tur AS Monaco si Manchester City promit un al doilea meci de referinta pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor.

Pep Guardiola, antrenorul “Cetatenilor”, spune ca nu va apara rezultatul din tur si ca va incerca sa castige din nou.

Miracolul produs de Barcelona cu PSG le da sperante monegascilor pentru o mini remontada, iar apetitlul ofensiv al celor de la Monaco reprezinta garantia ca vom avea un meci super ofensiv.

Fortuna ofera o cota de 1.90 pentru un meci cu peste 3.5 goluri.

“Cel mai bun mod de a te apara este sa marchezi goluri. Este sinucidere curata sa te gandesti la cum sa te aperi in fata unei echipe care marcheaza atat de multe goluri”, spune Guardiola.

AS Monaco a marcat 123 de goluri in toate competitiile acestui sezon.

La randul sau, Leonardo Jardim vine sa intareasca cele spuse mai sus de Guardiola: “Un lucru e sigur pentru noi, pentru a ne califica trebuie sa marcam trei goluri. Vom juca cu acest obiectiv”.

Statistici

Manchester City nu a pierdut niciodata impotriva echipelor din Franta in cupele eureopene inregistrand doua victorii si doua remize.

De cealalta parte, Monaco s-a calificat de fiecare data in precedentele trei ocazii in care a intalnit echipe din Anglia.

Cele doua echipe au doar cate un meci fara gol primit in actuala campanie din Liga Campionilor. Real Madrid este singura echipa care a primit gol in toate meciurile de pana acum.



Monaco - Manchester City: sperante pentru o mini remontada?