Efortuna Sport

Meci de care pe care intre Liverpool si Napoli

Duelul de pe Anfield Road este o adevarata finala a ultimei etape in faza grupelor Ligii Campionilor.

Napoli conduce Grupa C, cu 9 puncte, si are nevoie doar de o remiza pentru calificarea in optimile de finala, in timp ce Liverpool (6 puncte) este obligata sa castige pentru a continua in cea mai importanta competitie.

“Cormoranii” au ajuns in aceasta situatie, cu spatele la zid, dupa infrangerea suferita etapa precedenta in deplasare cu Paris Saint-Germain, scor 1-2.

Victorie Liverpool
Egal
Victorie Napoli

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

PSG joaca la Belgrad si are la prima vedere un meci facil cu Crvena Zvezda, echipa care teoretic are toate motivele sa traga tare, in joc fiind locul trei de Europa League.

De asemenea, exista si scenariul ca Napoli sa piarda pe Anfield si sa mearga brat la brat cu Liverpool in optimi, dar numai in eventualitatea in care PSG este invinsa la Belgrad.

Liverpool are patru victorii in ultimele cinci meciuri in toate competitiile, exceptie facand infrangerea de la Paris. De atunci “cormoranii” au castigat tot in Premier League, marcand opt goluri.

Trei victorii la rand are si Napoli dupa un 0-0 cu Chievo in Serie A, echipa italiana fiind intr-o serie pozitiva de patru victorii in ultimele cinci meciuri.

Napoli a invins-o pe Liverpool in meciul tur, cu 1-0, printr-un gol marcat de Lorenzo Insigne in minutul 90, succes care acum inclina balanta in favoarea echipei de la poalele Vezuviului.

Pentru Liverpool exista si cel mai negru scenariu posibil. Sa fie eliminata din cupele europene, caz la care se va ajunge daca pierde cu Napoli, iar Crvena Zvezda invinge PSG.

Liverpool a invins-o pe Napoli, cu 3-1, la precedenta intalnire a celor doua echipe pe Anfield. Gerrard reusea un hattrick pe 4 noiembrie 2010, dupa ce Lavezzi deschisese scorul in prima repriza. Un hattrick venit in ultimul sfert de ora al meciului.

Echipele probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mané;

Napoli: Ospina; Maksimović, Albiol, Koulibaly, Mário Rui; Callejón, Allan, Hamšík, Ruiz; Insigne, Mertens.

Damir Skomina din Slovenia va conduce meciul la centru.



Meci de care pe care intre Liverpool si Napoli