Efortuna Sport

Manchester United, neinvinsa de 13 meciuri in campionat. Continua seria impotriva lui Hull?

Sursă foto: twitter.com

Echipele Manchester United si Hull City se vor duela, miercuri seara, pentru a patra oara in acest sezon in decursul a 23 de zile.

Manchester United porneste ca mare favorita si Fortuna certifica acest lucru printr-o cota de 1.20 la victorie pentru echipa lui Jose Mourinho.

United vine dupa 13 meciuri fara infrangere in campionat, cea mai lunga serie de invincibilitate din ultimii patru ani, mai precis de cand sub comanda lui Sir Alex Ferguson de 18 partide in care nu a cunoscut infrangerea.

Cu toate acestea, ultima partida cu Hull nu s-a terminat prea bine pentru Mourinho si ai lui, Manchester United fiind invinsa cu 2-1 in returul semifinalelor Cupei Ligii. Managerul portughez a acuzat atunci un penalty acordat gazdelor si a spus ca pentru el meciul s-a terminat remiza.

A fost prima victorie obtinuta de Hull in fata lui United in toate competitiile din noiembrie 1974 incoace.

De asemenea, Hull nu a obtinut decat un singur punct in fata lui United in precedentele noua intalniri din campionat.

Hull are doar doua victorii in ultimele 20 de meciuri disputate in Premier League.

Atentie la ofensiva lui United

In acest prim sezon sub comanda lui Mourinho, Manchester United arata o pofta uriasa de gol in special in meciurile de acasa.

“Diavolii” au tras nu mai putin de 77 de suturi pe poarta in cele 11 meciuri disputate pe Old Trafford, ceea ce inseamna mai mult decat intreg sezonul precedent in toate partidele.

Hull a marcat doar sase goluri in ultimele 11 deplasari.



Manchester United, neinvinsa de 13 meciuri in campionat. Continua seria impotriva lui Hull?