Efortuna Sport

Manchester City cu spatele la zid in returul cu Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/NJ_Sports/

Invinsa cu 1-0 in mansa tur, Manchester City nu are decat optiunea unui succes la doua goluri diferenta in returul de miercuri seara pentru calificarea in careul de asi al Ligii Campionilor.

Pentru Manchester City infrangerea din meciul tur a fost prima dupa o serie impresionanta de 15 rezultate pozitive. Manchester City a castigat noua din ultimele 16 meciuri la doua goluri diferenta, ceea ce arata forta ofensiva a echipei lui Pep Guardiola.

Tottenham ajunge pe Etihad intr-o forma buna dupa trei meciuri castigatee la rand, ceea ce nu s-a mai intamplat din luna februarie. Interesant este ca londonezii n-au primit niciun gol in aceste trei partide.

Victorie Manchester City
Egal
Victorie Tottenham

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Patru meciuri la rand castigasee Manchester City contra lui Tottenham pana la esecul din urma cu o saptamana, unul facilitat si de lovitura de la 11 metri pe care Sergio Aguero a ratat-o in debutul partidei la 0-0.

Tottenham a marcat cel putin o data la ultimele patru vizite pe Etihad, iar din acest punct de vedere aparareaa “Cetatenilor” trebuie sa fie in garda.

In 157 de dueluri directe fiecare dintre cele doua echipe a obtinut cate 61 de victorii, iar alte 35 de meciuri s-au incheiat la egalitate. O noua confruntare va avea loc peste doar trei zile, sambata, in Premier League.

De la oaspeti va lipsi principalul marcator, Harry Kane, jucator accidentat chiar in meciul tur de intrarea lui Fabian Delph. De asemenea, Delle Ali este incert din cauza unei accidentari la mana.

Statistica arata ca in precedentele 32 de ocazii cand o echipa a pierdut prima mansa in deplasare cu 1-0, de zece ori s-a intamplat ca respectiva echipa sa se calificare in faza urmatoaree (31%).

Echipele probabile

Manchester City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, D.Silva; Bernardo, Aguero, Sterling;

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Winks, Rose; Eriksen, Lucas; Son.



Manchester City cu spatele la zid in returul cu Tottenham