Efortuna Sport

Karolina Pliskova – Naomi Osaka, meci pentru primul loc in clasamentul WTA

Sursă foto: https://twitter.com/BolaBanget/

Miza partidei dintre Karolina Pliskova si Naomi Osaka va fi una dubla, cand cele doua jucatoare se vor duela joi in a doua semifinala de la Australian Open.

Naomi Osaka a devenit lidera mondiala virtuala dupa calificarea in careul de asi de la Melbourne, jucatoarea din Japonia fiind la doua victorii distanta de un nou titlu de Mare Slem.

In septembrie 2018 tanara japoneza surprindea o lume intreaga prin victoria obtinuta in finala de la US Open contra Serenei Williams.

Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Pliskova - Osaka

Pentru Osaka prezenta in semifinale reprezinta deja cel mai bun rezultat al carierei la Australian Open, unde in 2018 se oprea in optimi invinsa de Simona Halep.

In acest an Osaka a pierdut un singur meci din cele opt disputate in fata Lesiei Tsurenko in semifinale la Brisbane.

Doua seturi a pierdut Osaka pana acum la Melbourne, cu Su-Wei Hsieh in turul 3 si Anastasija Sevastova in optimi. De fiecare data jucatoarea nipona a revenit de la 0-1 la seturi.

De doua ori sfert-finalista in ultimii doi ani, Karolina Pliskova stabileste un nou record personal la Australian Open. Jucatoarea din Cehia este neinvinsa in 2019, castigand toate cele 10 meciuri disputate pana acum.

Pliskova a inceput sezonul la Brisbane, unde a obtinut titlul dupa o finala cu Tsurenko.

Cele doua adversare din semifinalele Australian Open s-au mai intalnit de trei ori in ultimii doi ani. Pliskova conduce cu 2-1, dupa victoriile obtinute la Toronto (2017) si Tokyo (2018). Singura victorie a lui Osaka a fost obtinuta la Indian Wells (2018).

Cine castiga meciul continua cursa pentru primul loc WTA la finalul turneului.



Karolina Pliskova – Naomi Osaka, meci pentru primul loc in clasamentul WTA