Efortuna Sport

Juventus - Atletico, meciul serii in Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/Before_You_Bet/

Echipele Juventus Torino si Atletico Madrid se infrunta, marti seara, pentru un loc in sferturile de finala din Liga Campionilor.

Un duel care porneste de la 2-0 pentru Atletico in mansa tur, rezultat stabilit in urma golurilor fundasilor Godin si Jimenez.

Juventus n-are rivala in fotbalul italian si Liga Campionilor ramane cea mai mare provocare a echipei din Piemont.

Dupa rasturnarile spectaculoase pe care le-am vazut saptamana trecuta aduse de Ajax si Manchester United, suntem indreptatiti sa ne asteptam la un duel de zile mari la Torino.

Victorie Juventus
Egal
Victorie Atletico

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Juventus va forta cu toate liniile o "remontada" in conditiile unui apetit ofensiv de invidiat in ultimele meciuri. Batrana Doamna a marcat cel putin trei goluri in fiecare din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu.

Cristiano Ronaldo a avut o singura ocazie in meciul tur de la Madrid, dar in continuare cei de la Atletico vad in portughez pericolul numarul unu de la Juventus prin prisma celor 22 de goluri marcate de acesta in 30 de dispute contra "los colchoneros".

O singura infrangere a suferit Juventus in 17 meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon, interval in care a obtinut 14 victorii si alte doua remize. Infrangerea a fost suferita chiar in Liga Campionilor contra celor de la Manchester United in faza grupelor.

De altfel, in ultimele trei sezoane Juve a suferit doar doua infrangeri pe teren propriu in 18 meciuri de Liga Campionilor.

Atletico nu are amintiri prea placute de la ultima deplasare in Liga Campionilor, in decembrie 2018 fiind invinsa la Dortmund cu un categoric 4-0. A fost doar a doua oara in ultimii patru ani cand madrilenii au incasat mai mult de doua goluri in aceasta competitie.

Juventus a castigat noua din cele 14 meciuri de pe teren propriu la o diferenta mai mare de doua goluri.

Atletico s-a impus de opt ori in ultimele zece meciuri contra echipelor din Italia.

Ultima intalnire a celor doua echipe la Torino, in 9 decembrie 2014, s-a incheiat nedecis fara goluri.

Echipele probabile

Juventus: Szczęsny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Can, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo.
Atletico: Oblak; Arias, Giménez, Godín, Juanfran; Koke, Rodrigo, Ñíguez, Lemar; Griezmann, Morata.



Juventus - Atletico, meciul serii in Liga Campionilor