Efortuna Sport

Hermannstadt are cutitul la os in meciul cu Botosani

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

In continuare pe loc de baraj pentru evitarea retrogradarii, Hermannstadt primeste marti dupa-amiaza vizita formatiei FC Botosani.

Dupa ce au ratat la mustata prezenta in playoff, in chiar ultima etapa a sezonului regular (0-1 in deplasare cu Viitorul), cei de la FC Botosani nu s-au regasit in primele etape din playout.

Echipa ajunsese aproape de zona retrogradarii si patronul Valeriu Iftime luase in calcul chiar schimbarea lui Liviu Ciobotariu.

Victorie Hermannstadt
Egal
Victorie Botosani

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In cele din urma rabdarea celor de la Botosani a dat roade si echipa a inceput sa produca rezultate, avansand pana pe pozitia a treia in clasamentul din playout.

Astfel, cu trei etape ramase pana la finalul sezonului la Botosani nu se mai poate vorbi despre emotii pentru ramanerea in Liga 1.

In ultimele sapte etape Botosaniul a pierdut o singura data, contra lui Dinamo, obtinand in rest cinci victorii si un egal.

Hermannstadt a pierdut de asemenea o singura data, dar echipa lui Vasile Miriuta a obtinut un singur succes, 1-0 cu Concordia Chiajna la primul meci din Liga 1 disputat pe arena proprie din Sibiu. Alte patru remize au fost trecute in contul ardelenilor.

Cele doua echipe s-au mai intalnit doar in actualul sezon de Liga 1 in trei ocazii. De doua ori victoria a revenit celor de la Botosani, iar un meci s-a incheiat la egalitate.

La ultima intalnire directa, pe 13 aprilie, Botosani a invins Hermannstadt, cu 1-0, printr-un gol marcat de Diego Fabbrini in minutul 90+3.



Hermannstadt are cutitul la os in meciul cu Botosani