Efortuna Sport

Germania, neconvingatoare in ultimul amical inaintea Cupei Mondiale

Sursă foto: twitter.com/DFB_Team

Detinatoarea titlului mondial s-a chinuit in amicalul disputat contra Arabiei Saudite, vineri seara, pentru o victorie la limita, scor 2-1.

Germania a dominat prima repriza si a intrat cu avantaj confortabil la cabine, scor 2-0, dupa golul lui Timo Werner si autogolul lui Omar Hawsawi.

In partea secunda sauditii au redus din diferenta prin Taiseer Al-Jassam, cu sase minute inaintea finalului.

Arabia Saudita ar fi trebuit sa beneficieze de un penalty in prelungiri la faultul comis de Hummels in suprafata de pedeapsa asupra lui Mohammad Al-Sahlawi.

Pariati aici pe meciurile de la Cupa Mondiala

Fanii germani s-au manifestat cu ostilitate la adresa lui Gundogan, fluierandu-l pe acesta dupa intalnirea publica pe care a avut-o recent la Londra cu presedintele Turciei, Recep Taypp Erdogan si pe care l-a numit “presedintele meu”.

In aceeasi situatie s-a aflat si Mesut Ozil la amicalul pierdut sambata trecuta in Austria, dar de aceasta data Ozil a scapat de furia fanilor fiind accidentat.

Germania nu castigase niciun meci amical in 2018 pana la partida cu Arabia Saudita, traversand cea mai slaba forma din ultimii 30 de ani.

Campioana mondiala are nevoie de o imbunatatire substantiala a jocului pana la ora partidei cu Mexic din 17 iunie, prima pentru nemti la Cupa Mondiala.

Germania face parte din Grupa F alaturi de Mexic, Suedia si Coreea de Sud. Toate detalii aici.

Sambata s-au mai jucat meciurile Uruguay – Uzbekistan 3-0, Iran – Columbia 1-0, Croatia – Senegal 2-1, Elvetia – Japonia 2-0.



Germania, neconvingatoare in ultimul amical inaintea Cupei Mondiale