Efortuna Sport

Frankfurt - Inter Milano, socul serii de joi in Europa League

Sursă foto: https://twitter.com/CobaArena/

Echipele Eintracht Frankfurt si Internazionale Milano tin capul de afis, joi seara, in prima mansa a optimilor de finala in Europa League.

Echipa germana este neinvinsa in actualul sezon al cupelor europene, inregistrand pana la ora meciului cu Inter sapte victorii din opt meciuri disputate.

Mai mult decat atat, Frankfurt a marcat 23 de goluri in Europa League, cu o medie impresionanta de 2.88 goluri pe meci.

Victorie Frankfurt
Egal
Victorie Inter

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Cel putin doua goluri a marcat Eintracht Frankfurt in 18 din ultimele 19 meciuri europene.

Inter Milano nu are amintiri prea placute din optimile Europa League. De fiecare data la ultimele doua aparitii in aceasta faza a competitiei echipa italiana a ratat calificarea in sferturi, suferind trei infrangeri din cele patru meciuri disputate.

Cea mai recenta confruntare cu o echipa din Germania a fost contra lui Wolfsburg, echipa in fata careia Inter a pierdut ambele confruntari si a fost eliminata cu 2-5 la general.

Doar sase meciuri din cele 22 disputate de Inter pe pamant german au fost castigate de echipa italiana. In rest milanezii au obtinut sapte remize si au pierdut in noua ocazii.

Inter are doua victorii in ultimele 11 deplasari europene, pierzand sase dintre aceste partide.

Din sezonul 2006/2007 de la o remiza alba cu Newcastle United cei de la Frankfurt au marcat in toate meciurile europene disputate.



Frankfurt - Inter Milano, socul serii de joi in Europa League