Efortuna Sport

Fierbe Maracana belgradeana inaintea returului dintre Steaua Rosie si Young Boys

Sursă foto: https://twitter.com/crvenazvezdafk/

Cel mai asteptat meci al serii de marti in playoff-ul Champions League le aduce fata in fata pe Steaua Rosie Belgrad si Young Boys Berna.

Cotele meciului Steaua Rosie - Young Boys
Victorie Steaua Rosie
Egal
Victorie Young Boys

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Rezultatul de 2-2 inregistrat in turul din Elvetia o favorizeaza pe Steaua Rosie, dar Young Boys nu va merge in plimbare la Belgrad.

Young Boys are forta necesara pentru a intoarce rezultatul nefavorabil si a forta calificarea in grupele Champions League.

Gruparea din Tara Cantoanelor si-a reglat tirul inaintea returului de la Belgrad cu o victorie la scor in campionat, 4-0 cu FC Zurich.

Steaua Rosie n-a mai disputat niciun meci de la partida tur cu Young Boys.

Sezonul precedent ambele echipe si-au facut debutul in grupele Champions League, insa acum doar una va reedita performanta de atunci.

Campioana Serbiei porneste cu avantajul de a fi disputat mai multe meciuri in actuala editie a cupelor europene, fiind la a opta confruntare. Steaua Rosie le-a eliminat pe Suduva, HJK Helsinki si FC Copenhaga, aceasta din urma la loviturile de departajare dupa 1-1 in ambele manse.

Echipa belgradeana a castigat cinci din cele 14 meciuri disputate contra formatiilor din Elvetia. In alte cinci a remizat si a pierdut de patru ori. Patru dintre victorii au fost obtinute acasa.

Young Boys nu a invins niciodata in cinci ocazii o echipa din Serbia, remizand in trei randuri si pierzand doua dintre dispute.



Fierbe Maracana belgradeana inaintea returului dintre Steaua Rosie si Young Boys