Efortuna Sport

Derby in Manchester cu miza la varful ierarhiei

Sursă foto: https://twitter.com/noticias24/

Miercuri seara este programat derby-ul orasului Manchester intre United si City, o partida cu implicatii la titlu si in lupta pentru Champions League.

Manchester United a pierdut trei din ultimele cinci meciuri disputate in Premier League si a alunecat pe locul sase in clasament, la trei puncte distanta de Chelsea, ocupanta locului patru. Intre cele doua echipe se mai afla si Arsenal, astfel ca echipa de pe Old Trafford nu-si permite vreun pas gresit.

De cealalta parte, pentru City n-a mai ramas in acest sezon decat obiectivul castigarii campionatului, dupa ce echipa lui Pep Guardiola a fost eliminata de Tottenham in sferturile Champions League.

Manchester City are cinci victorii la rand in campionat si merge umar la umar cu Liverpool in lupta pentru titlu. Doua puncte mai putin au “cetatenii” in clasament, dar si un meci mai putin disputat.

Victorie Man.United
Egal
Victorie Man.City

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Pe teren propriu cei de la Manchester United au pierdut un singur meci in actualul sezon si au trei victorii la rand (3-2 cu Southampton, 2-1 cu Watford si West Ham).

In deplasare echipa lui Guardiola a castigat 11 din cele 16 meciuri disputate si a remizat in alte doua partide. Manchester City ajunge pe Old Trafford dupa o serie de patru victorii la rand in deplasare.

“Cetatenii” au cea mai buna aparare in deplasare alaturi de Liverpool cu doar zece goluri primite.

Sezonul precedent cele doua echipe si-au impartit victoriile in campionat, impunandu-se pe terenul adversarei, iar in actualul sezon City a invins-o pe United in tur, acasa, cu 3-1.

In ultimele patru meciuri s-au marcat cel putin doua goluri in fiecare confruntare directa cu exceptia unui 0-0 pe terenul lui City in aprilie 2017.

Echipele probabile

Man. United: De Gea; Dalot, Smalling, Lindelof, Shaw; Herrera, McTominay, Pogba; Lingard, Rashford, Martial;

Man. City: Ederson; Walker, Kompany, Laporte, Mendy; Gundogan, Fernandinho, D Silva; Bernardo, Aguero, Sterling.



Derby in Manchester cu miza la varful ierarhiei