Efortuna Sport

CSM Bucuresti - Krim, un meci cu calificarea in sferturi pe masa

Pentru CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor, calculele sunt cat se poate de simple inaintea ultimelor doua meciuri din faza grupelor principale.

Echipa antrenata de Aurelian Rosca are nevoie de cel putin o victorie pentru a obtine calificarea in sferturile de finala.

Cel mai la indemana pentru CSM Bucuresti este si primul meci, cel programat vineri seara de la 20:00 in Polivalenta contra formatiei slovene Krim Mercator Ljubljana.

CSM Bucuresti porneste ca mare favorita, iar Fortuna ofera o cota infima pentru o victorie a gazdelor. Aproape ca nici nu e loc de surpriza, mai ales daca tinem cont ca echipa vizitatoarea vine dupa patru infrangeri la rand.

Cota pentru un egal este uriasa, 17.00, in conditiile in care in toate meciurile de pana acum s-au inregistrat doar doua remize. Una dintre acestea chiar la Bucuresti intre CSM si Larvik (26-26).

Cu toate acestea, meciul va fi unul extrem de dificil pentru CSM in fata unei echipe care la Bucuresti isi va juca ultima sansa. Teoretic, Krim poate prinde sferturile cu doua victorii in ultimele doua meciuri.

CSM Bucuresti se califica in sferturi daca invinge pe Krim, echipa care o va avea la Bucuresti pe teren si pe Elizabeth Omorogie, absenta in tur, cand CSM s-a impus cu 24-21.

Krim si-a facut incalzirea inaintea meciului din Romania castigand derby-ul sloven cotnra lui Zagorje, scor 25-13.

CSM Bucuresti abordeaza meciul cu Krim dupa cea mai categorica infrangere din istoria participarilor in Liga Campionilor. Si nu vorbim aici ca diferenta de scor, ci ca goluri primite. Niciodata in cele 25 de partide jucate in aceasta competitie echipa bucuresteana nu primise mai mult de 33 de goluri intr-un meci. A facut-o insa in deplasarea cu Larvik, unde a incasat 35 de goluri.

La fel de adevarat e ca CSM a marcat cate 33 de goluri in fiecare din ultimele doua meciuri, aratand un apetit ofensiv incurajator pentru disputa cu Krim.



CSM Bucuresti - Krim, un meci cu calificarea in sferturi pe masa