Efortuna Sport

Craiova – CFR Cluj, ultima sansa a oltenilor la titlu

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Meciul dintre U Craiova 1948 CS si CFR Cluj, programat duminica seara de la ora 20:30, reprezinta ultima sansa a echipei din Banie la obtinerea titlului in acest sezon.

Cele doua echipe sunt despartite de sapte puncte inaintea acestui meci direct, iar pentru Craiova nu exista alta varianta decat victoria.

CFR Cluj s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate, asa cum deja a anuntat antrenorul Dan Petrescu dupa meciul cu Astra Giurgiu din semifinalele Cupei Romaniei.

Victorie Craiova
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O singura infrangere au suferit oltenii in ultimele 11 meciuri disputate pe teren propriu in Liga 1, scor 1-2 cu Astra in chiar ultima etapa a sezonului regular. In rest au adunat opt succese si doua remize.

Singura infrangere a celor de la CFR Cluj in ultimele 21 de meciuri in deplasare a fost chiar la Craiova, scor 0-2, pe 10 februarie 2019. Au marcat Andrei Cristea si Elvir Koljic. Nu mai putin de 14 victorii si sase remize au strans ardelenii de afara.

CFR Cluj a marcat 44 de goluri in acest sezon si interesant este ca 42 dintre reusite au fost din interiorul careului.

Echipa pregatita de Dan Petrescu are cea mai buna aparare din Liga 1, cu doar 17 goluri primite.

Pana acum opt meciuri s-au disputat cu cei de la Craiova in postura de gazde. Au fost patru victorii pentru Craiova, doua remize si doua succese pentru CFR Cluj.



Craiova – CFR Cluj, ultima sansa a oltenilor la titlu