Efortuna Sport

Chelsea - Manchester United, meciul zilei in Premier League

Sursă foto: twitter.com/

Revenire emotionala pentru Jose Mourinho pe Stamford Bridge, locul unde a cunoscut gloria alaturi de Chelsea in fotbalul englez.

Mourinho merge pe sarma in aceasta perioada la Manchester United, echipa la care este amenintat cu demiterea in urma rezultatelor slabe din acest sezon.

Etapa precedenta, inaintea intreruperii campionatului pentru meciurile internationale din Liga Natiunilor, Manchester United a revenit pe teren propriu de la 0-2 cu Newcastle, impunandu-se in extremis, cu 3-2, printr-un gol marcat in minutul 89.

Victorie Chelsea
Egal
Victorie Manchester United

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Ultimele patru meciuri disputate la Londra intre cele doua echipe s-au incheiat cu acelasi rezultat, 1-0 pentru Chelsea.

Chelsea a obtinut sapte puncte din noua posibile pe Stamford Bridge de la preluarea lui United de catre Mourinho la inceputul sezonului 2016/2017.

Manchester United a primit gol in ultimele trei meciuri impotriva lui Chelsea, echipa care in acest sezon a obtinut sapte puncte din noua posibile in meciurile disputate acasa si in care a avut avantaj la pauza.

Chelsea e pe doi in clasament, la egalitate de puncte cu liderul Manchester City si cu Liverpool, in timp ce Manchester United se afla pe opt, la sapte puncte distanta.

Ultima victorie pentru Manchester United pe terenul lui Chelsea in campionat a fost obtinuta in urma cu sase ani!

Manchester United n-a castigat niciun meci in deplasare cu Chelsea din cele sase incercari dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson, obtinand doar o remiza si pierzand de cinci ori.

Chelsea este echipa in fata careia United a pierdut de cele mai multe ori, 18.

Opt din cele 18 goluri marcate de Chelsea in acest sezon au venit dupa minutul 75.



Chelsea - Manchester United, meciul zilei in Premier League