Efortuna Sport

CFR Cluj sub presiune la debutul noului campionat

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Castigatoare a ultimelor doua editii de campionat in Liga 1, CFR Cluj primeste sambata seara vizita echipei CSM Poli Iasi.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie Poli Iasi

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Un meci in care formatia din Gruia nu-si permite niciun pas gresit, dupa esecurile cu Viitorul din Supercupa Romaniei si cel cu Astana din mansa tur a primului tur preliminar din Europa League.

Avantajul celor de la CFR Cluj inaintea meciului de sambata este dat de cele doua meciuri oficiale, fata de ieseni care vor debuta in acest sezon.

CFR Cluj a pierdut cu acelasi scor, 1-0, cele doua partide amintite mai sus, exact scorul favorit din mandatele lui Dan Petrescu in Gruia.

Pana acum CFR Cluj si Poli Iasi s-au intalnit de 16 ori la nivelul primului esalon. CFR Cluj a obtinut zece victorii, Poli Iasi a castigat o singura data, iar alte cinci meciuri s-au incheiat la egalitate.

Niciodata pana acum Poli Iasi n-a castigat in Gruia, unde CFR a obtinut cinci victorii in opt meciuri.

Unica victorie a moldovenilor s-a produs pe 7 august 2015, un 2-1 in Copou, meci la finalul caruia Poli Iasi a urcat pentru prima data in istorie pe primul loc in Liga 1.

CFR Cluj a castigat ultima intalnire cu Poli Iasi, in deplasare, cu 1-0, printr-un gol marcat de George Tucudean in prelungirile confruntarii. O victorie care a cantarit decisiv in economia luptei pentru titlul sezonului trecut.



CFR Cluj sub presiune la debutul noului campionat