Efortuna Sport

CFR Cluj mare favorita cu ASA Tg.Mures. Reusesc oaspetii surpriza?

Doua echipe cu obiective opuse in acest sezon se lupta, vineri seara de la 20:00 in Gruia, fiecare fiind condamnata sa obtina cele trei puncte.

CFR Cluj porneste favorita potrivit calculelor hartiei si cu trei puncte ar ramane in lupta pentru playoff, o batalie apriga dusa in trei cu Dinamo si Astra Giurgiu.

Fortuna ofera o cota de 1.30 pentru victoria echipei lui Vasile Miriuta.

Un succes care la prima vedere pare la indemana clujenilor, care au obtinut 12 puncte din 18 posibile in acest sezon cu echipele din a doua parte a clasamentului asa cum este si ASA. Singurele sincope au fost cu Pandurii (0-1) si ACS Poli Timisoara (2-2).

De cealalta parte, ASA Tg.Mures a obtinut doar doua victorii in deplasare in acest sezon, un 1-0 la Timisoara si 2-1 la Chiajna. Fosta vicecampioana a Romaniei a mai adunat doua remize si a suferit nu mai putin de sapte infrangeri.

Intalniri directe

Aceasta va fi al 9-lea duel in Liga 1 intre cele doua formatii. CFR Cluj a castigat de patru ori, ASA s-a impus de doua ori si alte trei meciuri s-au incheiat nedecis. Una dintre victoriile muresenilor a fost obtinuta in Gruia la chiar prima intalnire directa, in 19 septembrie 2010.

In acest sezon, pe langa meciul din tur, CFR si ASA s-au mai duelat si in sferturile Cupei Ligii, unde muresenii au obtinut victoria la loviturile de departajare. In timpul regulamentar a fost 1-1.

Vasile Miriuta si Ilie Stan nu s-au mai duelat pana acum la nivelul bancilor tehnice, iar Stan nu a castigat niciodata impotriva celor de la CFR Cluj (4 remize si 2 infrangeri).



CFR Cluj mare favorita cu ASA Tg.Mures. Reusesc oaspetii surpriza?