Efortuna Sport

Barcelona - Juventus. O noua remontada incercata de catalani

Sursă foto: twitter.com

Mobilizare generala pentru intreaga suflare blaugrana inaintea meciului de miercuri seara cu Juventus Torino din returul sferturilor Ligii Campionilor.

FC Barcelona a pierdut mansa tur in deplasare, cu 3-0, dar amintirea returului cu Paris Saint Germain, le da incredere fanilor formatiei catalane.

In faza anterioara a competitiei Barcelona a intors un 0-4 cu PSG si a obtinut calificarea dramatic dupa un 6-1 cu gol la ultima faza a meciului in returul de pe Nou Camp.

Juventusej0xMzU1MjQwOSZsPTAmcD01MDA4" target="_blank">Fortuna ofera o cota de 5.25 pentru calificarea Barcelonei.

Din aceasta perspectiva 0-3 poate fi privit ca un rezultat care poate fi de asemenea intors, mai ales ca Barcelona a mai reusit pana acum trei calificari dupa ce pierduse prima mansa in deplasare cu acest scor (1977/78 cu Ipswich Town, in 1978/79 cu Anderlecht si in 1985/86 cu Goteborg). In toate aceste ocazii Barcelona a castigat la retur cu 3-0, obtinand calificarea la loviturile de departajare.

O alta statistica spunec a Barcelona a obtinut calificarea de 13 ori in 27 de ocazii dupa pierderea primei manse in deplasare.

In plus, formatia catalana are o serie de 15 meciuri castigate la rand pe teren propriu in cupele europene, insa Juventus a castigat, cu 2-1, la precedenta vizita pe Nou Camp in urma cu 14 ani, de asemenea in returul unui sfert de finala al Ligii Campionilor.

Pont

Juventus a marcat cel putin o data in ultimele 33 de meciuri in toate competitiile, ultima partida fara gol pentru echipa torineza fiind in 22 octombrie 2016 la infrangerea 0-1 cu AC Milan in deplasare.

Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen; Mascherano, Piqué, Umtiti; Rakitić, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto; Messi, Luis Suárez, Neymar.

Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.



Barcelona - Juventus. O noua remontada incercata de catalani