Efortuna Sport

Avancronica meciului Dinamo – Craiova

Sursă foto: www.facebook.com/UCVOficial

Indiferent de pozitiile ocupate in clasament, meciul Dinamo – Universitatea Craiova genereaza mari pasiuni, iar episodul de sambata seara din Stefan cel Mare nu face exceptie de la aceasta regula.

Craiova vine pe terenul rivalei Dinamo de pe locul trei in ierarhia Ligii 1 Betano la cinci puncte de liderul CFR Cluj si are obiectivul de continua seria de trei succese la rand din campionat.

Dinamo este o echipa in suferinta si in mare foame de puncte. “Cainii” sunt pe 12 in clasament, la doar doua puncte de locul retrogradabil, insa Mircea Rednic inca mai spera in realizarea obiectivului de a duce echipa in playoff.

Victorie Dinamo
Egal
Victorie Craiova

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cinci meciuri Dinamo n-a mai castigat in campionat, mai precis de la acel 1-0 obtinut in prelungiri dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Salomao pe terenul celor de la Voluntari. Au urmat trei remize cu acelasi scor (1-1) si doua infrangeri aspre in care Dinamo a incasat nu mai putin de sapte goluri, cu Viitorul (1-4) si CFR Cluj (0-3).

Dinamo n-a mai castigat in fata Craiovei din 25 februarie 2017, cand “Cainii” se impuneau, cu 2-1, intr-un meci de campionat disputat pe teren propriu.

Au urmat de atunci sapte confruntari, dintre care doua in Cupa Romaniei, in care s-au inregistrat cinci remize si doua victorii pentru Craiova.

Ultimul succes al oltenilor a fost obtinut chiar in turul actualei editii de campionat, un 3-0 pe noul stadion “Ion Oblemenco” din Banie, o victorie adusa de reusitele lui Koljic si Mitrita (2).

De la revenirea Craiovei in Liga 1, cele doua formatii s-au intalnit de 11 ori. De doua ori s-a impus Dinamo, de trei ori Craiova, iar sase meciuri s-au incheiat la egalitate.



Avancronica meciului Dinamo – Craiova