Efortuna Sport

Avancronica meciului West Ham – Manchester United

Sursă foto: twitter.com/westhamutd

Un duel interesant propus de Premier League pentru joi seara, in care Manchester United porneste cu prima sansa daca tinem cont de clasament si de statistici.

A doua in ierarhie, echipa lui Jose Mourinho isi face in campionat practic incalzirea pentru finala Cupei Angliei, singurul obiectiv pe care Manchester United il mai are in acest sezon.

West Ham United este scapata de grijile retrogradarii inaintea ultimelor doua partide pe care le mai are de disputat si din acest punct de vedere partida de pe Stadionul Olimpic are toate premisele sa fie una spectaculoasa, cu goluri.

Din punct de vedere statistic, West Ham are doar cinci victorii in cele 43 de meciuri disputate contra lui Manchester United in campionat, ultima dintre acestea fiind obtinuta chiar pe 10 mai, in urma cu doi ani, pe vechiul Upton Park.

Victorie West Ham
Egal
Victorie Man.United

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Manchester United este o echipa care marcheaza pe teren strain si doar de doua ori in ultimele 21 de deplasari la Londra cu West Ham echipa pregatita in prezent Jose Mourinho nu a marcat: intr-un 0-0 in august 1998 si intr-o infrangere 0-1 in decembrie 2006.

La nivelul celor doua banci tehnice Mourinho il domina autoritar pe omologul sau David Moyes, in fata caruia este invincibil in zece meciuri de Premier League.

Interesant este ca Manchester United este singura echipa din Premier League care n-a remizat in nicio partida din 2018.

De la gazde va absenta atacantul Javier “Chicharito” Hernandez, fostul jucatorul al lui Manchester United, din cauza unei accidentari. Din acelasi motiv nu-l vom vedea pe teren nici pe belgianul Romelu Lukaku, jucator asteptat sa revina in finala Cupei Angliei.



Avancronica meciului West Ham – Manchester United