Efortuna Sport

Avancronica meciului Viitorul – CFR Cluj

Derby-ul zilei in playoff se joaca la Ovidiu intre campioana Viitorul Constanta si CFR Cluj, una dintre echipele implicate in lupta pentru titlul din acest an.

Cu un succes in meciul de duminica seara Viitorul ramane in cursa pentru podium si pastreaza inca sanse teoretice la castigarea campionatului.

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi are o statistica foarte buna in meciurile disputate pe teren propriu, fiind neinvinsa din 20 august 2017, de la un 0-2 cu CSU Craiova. De atunci au urmat sapte victorii si trei remize.

Sezonul precedent Viitorul si-a asigurat titlul dupa ce a invins-o in ultima etapa chiar pe CFR Cluj, intr-un meci disputat de asemenea la Ovidiu.

Victorie Viitorul
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

CFR Cluj, una dintre cele mai pragmatice echipe din actualul campionat, are opt meciuri fara gol primit pe teren advers. Echipa lui Dan Petrescu are o singura victorie in ultimele patru deplasari, 3-0 pe terenul codasei Juventus Bucuresti, in sezonul regulat. Au urmat doua remiza, cu FCSB si CSU Craiova, dar si o infrangere.

Cele doua echipe se vor intalni pentru a 16-a oara in campionat. Bilantul este usor favorabil celor de la Viitorul (6 victorii). CFR s-a impus de cinci ori. Cu Viitorul in postura de echipa gazda echipa lui Hagi a castigat trei din cele sapte meciuri, iar alte doua ori s-au impus clujenii.

Urko Vera si Boli au marcat pentru victoria, 2-0, obtinuta de CFR Cluj in Gruia la ultima confruntare intre cele doua echipe.

Dan Petrescu are doua victorii in fata lui Gheorghe Hagi in cele trei confruntari din campionat.



Avancronica meciului Viitorul – CFR Cluj