Efortuna Sport

Avancronica meciului Tottenham – Juventus. Statistica de partea gazdelor

Duel tare, miercuri seara, pe Wembley intre Tottenham si Juventus, doua dintre cele mai in forma echipe ale Europei in acest moment.

Juventus a avut meciul tur in mana, cand a condus cu 2-0, insa cei de la Tottenham au avut puterea sa revina si in final au smuls o remiza, 2-2, care le ofera prima sansa la calificarea in sferturile de finala.

Campioana Italiei este obligata sa atace pe Wembley si din aceasta perspectiva meciul de miercuri seara este unul in care pentru pariori sunt tentante cotele pentru ambele echipe marcheaza sau gol marcat de Juventus.

In faza grupelor Tottenham a avut procentaj maxim pe propriul teren, castigand toate cele trei meciuri. De cealalta parte, Juventus n-a castigat decat un singur meci in deplasare in acest sezon de Champions League.

Victorie Tottenham
Egal
Victorie Juventus

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

La ultima vizita in Anglia cei de la Juventus au castigat cu 2-1 pe terenul lui Manchester City pe 15 septembrie 2015 la un meci din faza grupelor.

Pentru a noua oara echipa italiana atinge faza optimilor de finala, iar in ultimii trei ani a disputat doua finale de Champions League.

De cealalta parte, Tottenham are mai putina experienta in fazele superioara, dar in acelasi timp si o dorinta uriasa de a obtine performanta la cel mai inalt nivel. Doar pentru a doua oara in istorie echipa londoneza evolueaza in optimi.

Tottenham este neinvinsa in cele sapte meciuri disputate pe teren propriu contra echipelor din Italia. A castigat patru dispute si a remizat in celelalte trei.

Mai mult decat atat, Tottenham s-a calificat de fiecare data in precedentele sase duble in care a remizat in prima mansa pe teren strain, cel mai recent in 2016 dupa 1-1 in deplasare si 3-0 acasa cu Fiorentina.

Echipele probabile

Tottenham: Lloris; Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Kane;

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Dybala, Douglas Costa, Higuaín.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Polonia cu Szymon Marciniak la centru. Acesta va fi ajutat la margini de asistentii Paweł Sokolnicki si Tomasz Listkiewicz.



Avancronica meciului Tottenham – Juventus. Statistica de partea gazdelor