Efortuna Sport

Avancronica meciului Rusia – Egipt

Sursă foto: twitter.com/fifaworldcupegy

Etapa a doua din faza grupelor debuteaza, marti seara, la Cupa Mondiala cu meciul dintre Rusia si Egipt, o partida din Grupa A.

Rusia a inceput fulminant cu o victorie la scor in fata Arabiei Saudite si are nevoie de alte trei puncte pentru a-si asigura in mare masura calificarea in optimile de finala.

De cealalta parte, Egiptul a scapat dramatic printre degete un punct cu Uruguay, primind gol dupa minutul 90 la o faza fixa.

Victorie Rusia
Egal
Victorie Egipt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Nimic nu este pierdut inca pentru selectionata “Faraonilor”, care isi poate redresa parcursul la Cupa Mondiala in urma a doua rezultate pozitive cu Rusia si Arabia Saudita.

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca va juca sau nu Mohammed Salah, atacantul egiptean accidentat in finala Ligii Campionilor.

Salah a fost doar rezerva in partida cu Uruguay, iar Hector Cuper spune ca jucatorul sau este pregatit din punct de vedere fizic.

“Este pregatit si sper sa poata juca. In meciul precedent am crezut ca era pregatit, dar a avut un ultim test fizic”, a spus Cuper.

Rusia nu poate conta pe atacantul Alan Dzagoev, accidentat in prima repriza a meciului inaugural, dar rezerva Denis Cheryshev s-a dovedit extrem de inspirat la finalizare, cu doua goluri spectaculoase.

Egiptul cauta prima victorie la Cupa Mondiala in ceea ce va fi al saselea lor meci la turneul final, in timp ce Rusia n-a mai iesit din grupe din 1986, cand evolua sub titulatura Uniunii Sovietice.

Cele doua echipe se vor intalni in premiera.

Rusia n-a mai castigat al doilea meci disputat la Cupa Mondiala de la 3-0 cu Noua Zeelanda in 1982.

Egipt n-a mai inscris la Cupa Mondiala de la 1-1 contra Olandei in 1990.

Echipele probabile

Rusia: Akinfeev; Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov; Zobnin, Gazinsky; Samedov, Golovin, Cheryshev; Smolov.

Egipt: El-Shenawy; Fathy, Gabr, Hegazi, Abdel Shafy; Hamed, Elneny; Salah, Al-Said, Trezeguet; Mohsen.



Avancronica meciului Rusia – Egipt