Efortuna Sport

Avancronica meciului Real Madrid – Juventus

Pentru Real Madrid calificarea in semifinalele Ligii Campionilor pare o formalitate dupa 3-0 in mansa tur la Torino, insa rasturnarea de scor reusita de AS Roma cu Barcelona pastreaza suspansul si in meciul de pe Santiago Bernabeu.

Statistica arata ca nicio echipa n-a reusit in istoria competitiei sa intoarca soarta calificarii dupa o infrangere cu 3-0 in mansa tur pe teren propriu.

Real Madrid, in eventualitatea foarte probabila a calificarii, va ajunge pentru al optulea sezon consecutiv in semifinalele Ligii Campionilor si ar ramane in cursa pentru realizarea triplei istorice.

Cristiano Ronaldo, marcator al unei duble in meciul tur, va bifa partida cu numarul 150 in Liga Campionilor si va incerca sa marcheze pentru al 11-lea meci consecutiv in cea mai importanta competitie europeana de club.

Victorie Real Madrid
Egal
Victorie Juventus

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Real Madrid nu-l va avea in teren pe capitanul Sergio Ramos, jucator suspendat pentru cumul de cartonase galbene, insa Zidane va miza pe Casemiro alaturi de Varane in axul central al defensivei.

Absenta importanta si la Juventus, argentinianul Dybala fiind de asemenea suspendat pentru meciul de la Madrid la fel ca si Betancur.

Juventus a castigat ultima oara la Madrid in 2008, cu 2-0, prin dubla lui Del Piero intr-un meci din faza grupelor.

De atunci, in cele sase meciuri disputate intre cele doua echipe, Real Madrid a marcat de fiecare data cel putin un gol.

Echipele probabile

Real Madrid: Navas; Carvajal, Casemiro, Varane, Marcelo; Kovačić, Modrić, Kroos; Isco, Ronaldo, Benzema;

Juventus: Buffon; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Cuadrado, Higuaín, Douglas Costa.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Anglia, cu Michael Oliver la centru.



Avancronica meciului Real Madrid – Juventus