Efortuna Sport

Avancronica meciului PSG – Real Madrid. Repeta gazdele rezultatul din 1993?

Sursă foto: twitter.com

Fierbe Parisul in asteptarea returului dintre PSG si Real Madrid, meci la finalul caruia una dintre echipele cotate cu sanse mari la castigarea trofeului va parasi Liga Campionilor.

Real Madrid s-a impus in tur, cu 3-1, dupa ce PSG a deschis scorul si a ratat alte cateva mari ocazii de gol.

Echipa din capitala Frantei nu va putea miza la aceasta intalnire pe Neymar, cel mai scump jucator al planetei, accidentat si operat intre timp la piciorul drept.

Cel putin sase saptamani va sta Neymar departe de gazon in masura in care perioada de recuperare va decurge fara probleme.

Chiar si asa, Unai Emery poate alinia un 11 extrem de ofensiv, cu Mbappe, Cavani si Di Maria in avanposturi.

Victorie PSG
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cealalta parte, Zinedine Zidane nu are indisponibilitati, singurele semne de intrebare fiind la Modric si Kroos, jucator usor accidentati si dati ca incerti de presa spaniola.

Ambele echipe au castigat meciurile de campionat disputate la finalul saptamanii recent incheiate, astfel ca moralul este unul ridicat de ambele parti.

Meciul de pe Parc des Princes va fi arbitrat de o brigada din Germania care il are pe Felix Brych la centru.

Precedentul meci disputat de cele doua echipe la Paris s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, rezultat putin probabil sa se repete marti seara tinand cont de nevoia de goluri a gazdelor.

Parisul are nevoie de reeditarea succesului din 18 martie 1993, cand a intors ca si acum un 1-3 din tur. A fost atunci 4-1 pentru echipa franceza care se califica in semifinalele Cupei UEFA.

Echipele probabile

Paris: Areola; Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa; Verratti, Thiago Motta/Diarra, Rabiot; Mbappé, Cavani, Di María;

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kovačić, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo.



Avancronica meciului PSG – Real Madrid. Repeta gazdele rezultatul din 1993?