Efortuna Sport

Avancronica meciului Astra Giurgiu - Viitorul

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu

Cu patru etape ramase de disputat din sezonul regular al Ligii 1, lupta pentru un loc in primele sase si implicit pentru prezenta in playoff devine tot mai aspra.

Astra Giurgiu si Viitorul sunt doua dintre pretendentele la calificarea in playoff, echipe care inaintea meciului direct sunt despartite de doar doua puncte.

Viitorul ocupa locul patru, cu 34 de puncte, in timp ce Astra e la limita pe sase, cu 32 de puncte.

Victorie Astra
Egal
Victorie Viitorul

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Astra n-a mai pierdut un meci in Liga 1 din 24 noiembrie, 0-1 in deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe. De atunci au trecut sase partide in care giurgiuvenii au adunat trei victorii si tot atatea remize.

Reluarea campionatului a adus un punct pentru Astra in deplasare cu Gaz Metan Medias, meci in care formatia lui Costel Enache n-a impresionat deloc.

Viitorul a ajuns la cinci meciuri fara victorie in Liga 1 dupa 0-0 acasa cu U Craiova 1948 CS etapa anterioara. Un meci in care oltenii au ratat un 11 metri, dar in care echipa lui Gheorghe Hagi a ratat cele mai mari ocazii.

De la 4-1 cu Dinamo pe teren propriu in 1 decembrie 2018 cei de la Viitorul n-au mai batut pe nimeni in campionat. Doar doua puncte a scos Viitorul in ultimele cinci meciuri.

Astra are o serie de trei meciuri la rand fara infrangere acasa, in timp ce Viitorul are trei meciuri fara victorie in deplasare.

Pentru Gheorghe Hagi meciul de vineri seara nu este unul decisiv in economia prezentei in playoff.

"Ambele echipe mai au de jucat patru meciuri dupa aceasta confruntare, deci nu este un meci decisiv", a spus Hagi intr-o conferinta de presa premergatoare partidei de vineri seara.

Viitorul s-a impus in tur, cu 1-0. Ultima victorie a celor de la Astra contra echipei lui Hagi dateaza din 18 septembrie 2017, un 3-1 la Giurgiu.

Ultimul meci disputat la Giurgiu a fost castigat de Viitorul, cu 2-0, pe 1 aprilie 2018.



Avancronica meciului Astra Giurgiu - Viitorul