Efortuna Sport

Avancronica meciului Astra – FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Victoria obtinuta de CFR Cluj la Viitorul a facut ca FCSB sa piarda prima pozitie in clasament inaintea meciului de luni seara cu Astra Giurgiu.

Echipa pregatita de Nicolae Dica este obligata sa obtina cel putin un punct pe terenul Astrei pentru a reveni pe primul loc la egalitate cu CFR Cluj.

In ultimii ani FCSB a avut viata grea in partidele de la Giurgiu si cu greu a reusit sa plece cu punct sau puncte.

Cu un nou antrenor pe banca in persoana lui Gheorghe Multescu, Astra isi va vinde scump pielea si de aceasta data, mai ales ca etapa precedenta a incurcat-o pe CFR chiar in Gruia.

Victorie Astra
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Aceasta va fi a 33-a confruntare intre Astra si FCSB pe prima scena a fotbalului romanesc. De 14 ori s-a impus echipa ros-albastra, de 11 ori a castigat Astra, iar alte sapte jocuri s-au incheiat la egalitate.

Cu Astra in postura de gazda au fost 16 meciuri, dintre care noua castigate de actuala formatie din Giurgiu si doar trei de FCSB.

In sezonul regulat, ne amintim, Astra a obtinut patru din cele sase puncte puse in joc. A fost 1-1 la Bucuresti pe Arena Nationala, in timp ce la Giurgiu, pe 26 noiembrie 2017, Astra se impunea cu 2-0 prin golurile lui Ionita II si Abang. Primul a plecat intre timp la CFR Cluj.

Ultimele cinci meciuri disputate cu Astra gazda au adus patru victorii pentru giurgiuveni, toate fara gol primit, si un singur succes pentru FCSB, in returul playoff-ului din sezonul precedent.

Echipele probabile

Astra: Iliev – Belu, Polczak, Erico, A. Stan – Mrzljak, Dandea – Balaure, Seto, Al. Stan – L. Buş
FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Meciul va fi arbitrat la centru de Marius Avram.Avancronica meciului Astra – FCSB