Efortuna Sport

Avancronica meciului Astra - CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Astra si CFR Cluj va fi live text in aceasta pagina, duminica de la 21:30, un meci cu implicatii majore la podium si campionat. Apasati aici pentru live video

Astra Giurgiu a castigat patru meciuri si a pierdut alte doua pe teren propriu in 2018, ambele fara gol marcat (0-2 cu Viitorul si 0-3 cu FCSB).

CFR Cluj are o singura infrangere in precedentele noua deplasari in Liga 1, (1-2 la Craiova in decembrie 2017). In rest ardelenii au inregistrat patru victorii si tot atatea egaluri.

Doar trei victorii a reusit Astra in cele 21 de meciuri cu CFR in campionat, doua dintre acestea fiind reusite pe teren propriu.

Victorie Astra
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

CFR Cluj a castigat cinci din cele zece meciuri disputate in deplasare cu Astra, iar ultimele trei intalniri la Giurgiu au fost castigate de clujeni (2-1, 1-0 si 3-2 in septembrie 2017 in turul sezonului regulat din actualul campionat).

Petrescu n-a pierdut niciodata in fata lui Multescu in trei meciuri contra acestuia (2 victorii si o remiza).

Astra a reusit surpriza si a scos un punct in meciul tur din Gruia, iar cu un eventual succes echipa lui Gheorghe Multescu ar ajunge pe podiumul provizoriu.

CFR Cluj e la mana ei in lupta pentru titlu si trebuie sa-si castige ultimele doua meciuri pentru a castiga campionatului, dupa ce runda precedenta CSM Poli Iasi a invins FCSB, un cadou neasteptat venit din Copou, acolo unde ardelenii cedasera doua puncte.



Avancronica meciului Astra - CFR Cluj