Efortuna Sport

Avancronica finalei Campionatului European de tineret

Sursă foto: twitter.com/uefaunder21

Germania si Spania lupta pentru a doua oara consecutiv cu trofeul european sub 21 ani pe masa.

Dacia Arena din Udine gazduieste, duminica seara, confruntarea dintre cele mai bune echipe ale turneului final la care Romania a ajuns pana in semifinale in urma unui parcurs de exceptie.

Germania este campioana en-titre la sub 21 ani, trofeu pe care l-a castigat chiar in fata Spaniei in urma cu doi ani. Spania a castigat competitia de patru ori, ultima oara in 2013.

Victorie Spania
Egal
Victorie Germania

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Spania s-a calificat in finala dupa ce a inceput turneul cu un dus rece, pierzand meciul inaugural in fata gazdei Italia, cu 1-3.

In semifinale spaniolii au facut o adevarata demonstratie de forta in fata Frantei, echipa de care au trecut cu 4-1.

Atacul Germaniei este unul de speriat pentru adversari, nemtii marcand nu mai putin de 14 goluri in cele patru meciuri jucate pana acum la turneul final.

La nivelul apararii Germania a aratat vulnerabilitati primind gol in toate meciurile de pana acum. Chiar si asa, un singur gol din actiune a primit Germania si acela in partida cu Romania la capul lui George Puscas, echipa noastra preluand conducerea inaintea pauzei (2-1).

In ultimele trei meciuri Spania a marcat 11 goluri, inclusiv un 5-0 cu Polonia, echipa care a plecat acasa dupa ce incepuse turneul cu doua victorii.

Astfel, ne asteptam la un meci ofensiv cu peste 2.5 goluri in finala de la Udine.



Avancronica finalei Campionatului European de tineret