Efortuna Sport

Atletico - Real Madrid, socul zilei in La Liga

Sursă foto: https://twitter.com/Cleansheet/

Dupa duelul cu FC Barcelona din semifinalele Cupei Regelui Spaniei pentru Real Madrid urmeaza un alt duel de foc impotriva rivalei locale Atletico Madrid.

In afara rivalitatii istorice dintre cele doua echipe partida de sambata dupa-amiaza programata pe Wanda Metropolitano are si o miza legata strict de clasament.

Doar doua puncte le separa pe Atletico si Real inaintea confruntarii directe, iar sansele la titlul acestui sezon ar putea depinde intr-o buna masura de rezultatul final.

Victorie Atletico
Egal
Victorie Real

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Atletico vine in fata propriilor suporteri dupa 0-1 in deplasare cu Betis Sevilla etapa precedenta, prima infrangere dupa 18 meciuri in La Liga. De la 1 septembrie 2018 nu mai pierduse echipa lui Diego Simeone in campionat.

De cealalta parte, Real Madrid a suferit doar doua infrangeri cu Santiago Solari pe banca, 0-3 la Eibar si 0-2 acasa cu Real Sociedad chiar in acest an.

Dupa infrangerea contra bascilor au urmat patru victorii la rand pentru Real Madrid, interval in care "Los Blanco" au primit un singur gol.

De la infrangerea cu Eibar pentru Real Madrid au urmati trei victorii si o remiza afara.

Atletico Madrid este neinvinsa pe teren propriu in aceasta editie de campionat, cedand puncte doar in remizele cu Eibar si Barcelona, de fiecare data la scorul de 1-1.

In ultimele patru meciuri acasa Atletico a castigat fara sa primeasca gol.

Ultimele patru meciuri directe s-au incheiat la egalitate, inclusiv sezonul trecut pe Wanda Metropolitano cand s-a inregistrat o remiza alba.

Atletico a invins-o ultima data pe Real acasa in februarie 2015, in timp ce "Albii" au triumfat ultima oara in fieful rivalei locale in noiembrie 2016.

Meciul de sambata este al 162-lea din sitorie, iar Real Madrid conduce autoritar cu 86 de victorii la 39, alte 38 de meciuri terminandu-se la egalitate.

Echipele probabile

Atletico: Oblak; Arias, Gimenez, Godin, Lucas Hernandez; Koke, Thomas, Rodri, Saul; Griezmann, Morata.

Real: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon; Casemiro, Modric, Kroos; Bale, Benzema, Lucas.



Atletico - Real Madrid, socul zilei in La Liga