Efortuna Sport

AS Roma – AC Milan, meciul vedeta in Serie A

Sursă foto: twitter.com

Etapa de Serie A propune propune pentru seara de duminica duelul dintre AS Roma si AC Milan drept cap de afis.

Un meci intre doua echipe vecine de clasament si despartite de un singur punct, miza fiind una uriasa: locul patru de Champions League.

Ambele formatii n-au mai pierdut in campionat de patru meciuri, dar la mijlocul saptamanii au evoluat in Cupa Italiei obtinand rezultate opuse.

Victorie Roma
Egal
Victorie Milan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Milan si-a facut moral dupa 2-0 pe teren propriu cu Napoli, meci in care polonezul Piatek a reusit o dubla la primul meci ca titular, in timp ce Roma a fost spulberata in deplasare de Fiorentina, cu un neverosimil 7-1.

Pe teren propriu in campionat Roma are o singura infrangere in zece meciuri, obtinand victoria in sase dintre partide. Roma are al doilea cel mai bun atac pe teren propriu (27 goluri) dupa Napoli (28).

Milan e a sasea echipa din Serie A la meciurile disputate in deplasare, unde a obtinut trei victorii, cinci remize si a suferit doua infrangeri.

Ultimele cinci meciuri disputate pe Olimpico intre Roma si Milan au fost partide de sub 2.5 goluri.

Cel mai des intalnit rezultat pentru Milan la pauza in meciurile jucate in deplasare in acest sezon a fost 0-0, scor inregistrat in 60 la suta dintre jocuri.

Milan inscrie in deplasare dupa pauza, 75 la suta din golurile din deplasare fiind marcate in partea a doua a meciurilor, cand rossonerii au si primit majoritatea golurilor.

Cu toate acestea, Milan are a doua aparare din campionat in deplasare, dupa Juventus, cu doar opt goluri primite.



AS Roma – AC Milan, meciul vedeta in Serie A