Betano Sport

Weekend-ul Super Bowl 57 este aici! Duel inedit intre Philadelphia Eagles si Kansas City Chiefs

Cel mai așteptat eveniment al anului în Statele Unite ale Americii, Super Bowl 57, se va disputa duminică spre luni, de la ora României 01:30. Începând cu prima ediție care a avut loc în anul 1967, finala campionatului american de fotbal atrage un număr masiv de spectatori și fani.

Ținem steagul sus pe Betano respectând toate marile competiții sportive! Ne păstrăm ideologia de adevărați iubitori ai sportului și oferim Cote cu Marjă 0%, Cote Mărite, Bet Builder+, o Misiune dedicată și sute de opțiuni de pariere UNICE pentru Super Bowl 57!

ÎNTÂLNIRI RARE ÎNTRE EAGLES ȘI CHIEFS

Participantele la Super Bowl 57 nu au o istorie foarte importantă în duelurile directe din teren.

Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs s-au întâlnit doar o dată la 4 ani, începând cu campania din 2021. Înaintea acestei serii, cele 2 formații se văzuseră de alte 3 ori în istorie - în 1972, 1992 și 1998.

Acceptă Misiunea Super Bowl de pe Betano în acest week-end! Susține-ți echipa favorită și câștigi garantat o Surpriză fără rulaj pentru extra-acțiune pe platforma ta preferată de betting!

Kansas City conduce în istoricul confruntărilor directe cu scorul de 5-4, aceștia impunându-se în 3 din precedentele 5 partide.

Finaliști ai primei ediții a Super Bowl disputată la 15 ianuarie 1967, Kansas City Chiefs au jucat de 2 ori finala în ultimii 3 ani, adjudecându-și titlul în cea din 2020 disputată împotriva celor de la San Francisco 49ers.

De partea cealaltă, Philadelphia Eagles se află la a 4-a finală din istorie. Echipa deținută de fostul producător de filme Hollywood-iene, Jeffrey Lurie, a câștigat trofeul Super Bowl ultima oară în anul 2018, trecând în ultimul act de New England Patriots.

Profită de Cotele Mărite de pe Betano pentru Super Bowl 57. Cel mai în formă sportiv de pe teren, Patrick Mahomes, are o cotă de 2.55 pentru a primi trofeul de MVP-ul finalei

PATRICK MAHOMES, SPRE AL 3-LEA SUPER BOWL ÎN 5 SEZOANE

Quarterback-ul în vârstă de 27 de ani al celor de la Chiefs, va avea de confruntat apărarea celor de la Eagles care a fost nr. 1 la capitolul interceptări în acest sezon. Istoria ne arată însă că totuși astea sunt vești proaste pentru Eagles.

Patrick Mahomes a jucat în play-off de-a lungul timpului de 2 ori împotriva unor echipe care au fost pe primul loc la interceptări în sezonul regulat, iar de fiecare dată lucrurile nu s-au terminat cu bine pentru acestea.

Statistica ne spune că Patrick Mahomes este în pole-position pentru a fi jucătorul finalei și că șansele celor de la Kansas City Chiefs pentru a câștiga trofeul nu sunt deloc de neglijat!

Cu Bet Builder+ de pe Betano poți adăuga toate aceste evenimente și altele în plus din acest meci, pe un singur bilet! Combini până la 7 pariuri pe același bilet și îți mărești substanțial cota! Iată cum poate un bilet de pariuri sportive jucat cu funcția Bet Builder+:

  • Câștigător Super Bowl - Kansas City Chiefs - 2.05

  • Total Puncte (incl. prelungiri) - Peste 51.5 - 1.93

  • Touchdown Oricând - Travis Kelce (Chiefs) - 1.90

  • Peste 0.5 Intercepții - Patrick Mahomes (Chiefs) - 2.02

COTĂ TOTALĂ - 13.50

Te așteptăm așadar pe Betano pentru a-ți ocupa locul în primul rând la cel mai așteptat eveniment al începutului de ani! Participi la Misiune, te distrezi la Mega Cote și profiți din plin de sutele de variante inedite de pariere pe Super Bowl 57! E Fun să Fii Fan!



Weekend-ul Super Bowl 57 este aici! Duel inedit intre Philadelphia Eagles si Kansas City Chiefs