Betano Sport

Spectacol în iarba de la Wimbledon. Pe Betano se câștigă cu ”Avans de 2 seturi”

Așteptarea a luat sfârșit și luni, 3 iulie, debutează pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club o nouă ediție a prestigiosului turneu de la Wimbledon. Cei mai valoroși jucători din circuit și-au dat întâlnire pentru unul dintre cele mai râvnite trofee din tenisul mondial. Novak Djokovic este jucătorul asupra căruia sunt ațintite toate privirile, sârbul având duelul său cu marea provocare a Marelui Șlem, dar nici ”lupii” tineri nu sunt de neglijat.

Betano readuce în atenție, la Wimbledon, îndrăgita promoție ”Avans de 2 seturi”, prin intermediul căreia un pariu devine câștigător atunci când jucătorul pe care ai mizat are două seturi avantaj pe tabelă, indiferent de rezultatul ulterior al meciului.

Cinci meciuri pentru o cotă de aproape 15

Pentru ziua de luni, 3 iulie, am ales cinci partide din oferta Betano de la Wimbledon, în turneul de simplu masculin, pentru care am obținut o cotă de 14.95.

Dacă unul dintre jucătorii pe care ai pariat ajunge să conducă la un moment dat cu 2-0 la seturi, pariul este în acel moment câștigător, fără să mai aștepți finalul meciului fiind scutit de emoțiile unei eventuale răsturnări de scor, cum se întâmplă adesea în sportul rămas alb doar la Wimbledon.

Sebastian Baez – Marcelo Tomas Barrios Vera
Câștigător – Sebastian Baez (cota 1.62)

Nu vezi în fiecare zi un duel sud-american pe iarba de la Wimbledon, mai ales că Baez (44 ATP) și Barrios Vera (133 ATP) nu s-au întâlnit până acum decât pe zgură. Argentinianul Baez a câștigat toate disputele cu chilianul Barrios Vera, ultima oară în acest an la Cordoba. Baez are 1-1 record pe iarbă în acest an, în timp ce Barrios Vera are avantajul de a fi disputat trei meciuri în calificările de la Wimbledon.

Luca Van Assche – Aslan Karatsev
Câștigător – Aslan Karatsev (cota 1.72)

Francezul Luca Van Assche (79 ATP) are 4-2 record pe iarbă în 2023, reușind trei victorii consecutive la Eastbourne, unde a jucat calificări. Fost număr 14 mondial, în prezent pe 47, rusul Karatsev are 2-3 record pe iarbă, dar este jucătorul mai experimentat în această confruntare. Karatsev a bifat două semifinale în acest an, la Pune pe hard și la Madrid pe zgură.

Yoshihito Nishioka – Daniel Elahi Galan Riveros
Câștigător – Daniel Elahi Galan Riveros (cota 2.07)

Columbianul Galan Riveros (84 ATP) a câștigat singura dispută de până acum cu japonezul Nishioka (27 ATP) chiar în acest an pe zgura turneului Challenger de la Cagliari, Italia. Pentru Nishioka va fi primul meci pe iarbă din acest sezon, în timp ce Galan are trei meciuri în picioare, toate la turneul de la Eastbourne, unde a jucat calificări.

Tomas Martin Etcheverry – Bernabe Zapata Miralles
Câștigător - Tomas Martin Etcheverry (cota 1.60)

Pentru prima dată în carieră se vor întâlni argentinianul Etcheverry (locul 32 mondial) cu spaniolul Zapata Miralles (50 ATP). Ambii jucători sunt fără victorie pe iarbă în actualul sezon, dar experiența mai bogată în circuit ar trebui să încline balanța în favoarea lui Etcheverry, sfert-finalist în acest an la Roland Garros.

David Goffin – Nick Kyrgios
Câștigător – Nick Kyrgios (cota 1.62)

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale primului tur de la Wimbledon îi va aduce în față pe belgianul Goffin, acum locul 123 mondial și benficiar al unui wild card, și pe australianul Nick Kyrgios, locul 33 mondial și jucătorul care și-a făcut un obicei din a ridica tribunele în aer. Va fi a șasea confruntare directă, însă prima după șase ani, Kyrgios având avantaj minim (3-2). În urmă cu un an Kyrgios disputa la Wimbledon prima lui finală majoră, ambiția australianului fiind mare de a repeta acel rezultat. Revenit după o accidentare, Kyrgios a disputat un singur meci în acest an, pierdut pe iarbă la Stuttgart. De două ori sfert-finalist la Wimbledon, ultima oară în 2022, Goffin are 3-2 record pe iarbă în acest an.

Cu Betano, pe cele cinci meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 14.95, iar cu o miză de 50 lei se poate ajunge la un potențial câștig de 747,51 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.



Spectacol în iarba de la Wimbledon. Pe Betano se câștigă cu ”Avans de 2 seturi”