Betano Sport

Șase meciuri de fotbal și unul de tenis pentru o cotă de peste 35, cu un câștig suplimentar de neratat pe Betano

Universitatea Craiova – Farul este meciul zilei de duminică în prima ligă a României, dar nu trebuie trecute cu vederea nici duelurile Betis – Barcelona și Girona – Sevilla din La Liga sau confruntarea dintre Bayern și Werder în care se pune doar problema scorului. Australian Open a ajuns în fazele superioare și meciurile sunt devin tot mai aprige, iar duelul dintre Alex De Minaur și Andrey Rublev pentru un loc în sferturile de finală promite să scoată scântei. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 25% pentru un bilet multiplu cu șapte selecții, șase din fotbal și unul din tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Șapte selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de peste 35

Din oferta Betano de duminică, 21 ianuarie, am ales șase meciuri de fotbal și unul de tenis, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Modulul Multiplu, în cazul acesta de 25%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu, pentru ca în cazul meciurilor de tenis să se aplice la piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub).

Alex De Minaur – Andrey Rublev (10:00)
Câștigător – Andrey Rublev (cota 1.75)

Scorul întâlnirilor directe este favorabil australianului De Minaur (3-2), dar rusul Rublev s-a impus în ultima confruntare, la Mastersul de la Paris în 2023. Rublev s-a impus în toate cele șapte meciuri disputate în acest an, în timp ce De Minaur a ajuns în optimi la Australian Open fără set pierdut.

FC Botoșani – CFR Cluj (15:00)
Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.55)

Ultima clasată FC Botoșani a obținut singura victorie în 21 de etape chiar la ultima apariție în 2023, când s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Oțelul. Fosta campioană CFR Cluj a încheiat anul cu o singură victorie în ultimele cinci etape. Diferența de opt puncte față de liderul FCSB îi obligă pe cei de la CFR să nu facă pași greșiți în etapele rămase până la intrarea în playoff. CFR Cluj este fără victorie în ultimele două meciuri la Botoșani.

Bayern – Werder (16:30)
Total goluri – Sub 4.5 (cota 1.62)

Bayern a câștigat ultimele patru meciuri contra lui Werder Breme, cu nu mai puțin de 15 goluri marcate. Bavarezii au o medie de 3.25 goluri pe meci în campionat sezonul acesta, iar pe teren propriu s-au impus în cinci din cele șapte meciuri disputate la cel puțin trei goluri diferență. Golaverajul în meciurile diputate acasă de Bayern este de 33-5. Werder vine la Munchen fără să fi obținut vreo victorie în deplasare sezonul acesta.

Betis – Barcelona (19:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)

Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Barcelona cu 9-0 golaveraj. De altfel, formația catalană s-a impus în ultimele trei dispute cu Betis, andaluzii învingând ultima dată Barcelona în 2021. Ambele echipe au marcat în precedentele cinci meciuri directe cu Betis echipă gazdă. Echipa din Sevilla a marcat de fiecare dată în ultimele nouă meciuri de acasă. În șase din ultimele șapte meciuri ale Barcelonei ambele echipe au înscris.

Universitatea Craiova – Farul (20:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Două echipe care luptă pentru o poziționare cât mai bună în partea superioară a clasamentului. Universitatea Craiova a încheiat anul cu trei meciuri fără victorie în campionat, în timp ce Farul a adunat două remize albe la final de 2023. Universitatea Craiova a marcat de fiecare dată pe teren propriu în ultimele nouă meciuri. Farul a înscris cel puțin un gol în patru din ultimele cinci deplasări în Liga 1.

Lecce – Juventus (21:45)
Rezultat final – Juventus (cota 1.65)

Lecce are o singură victorie în ultimele cinci etape de campionat, 2-1 pe teren propriu cu Frosinone, în timp ce Juventus vine în sudul Italiei cu moralul ridicat de cele cinci succese consecutive în toate competițiile. Ultimele patru meciuri directe au fost câștigate de Juventus, echipă care s-a impus cu 1-0 la ultima vizită pe Via del Mare. Formația din Piemont are o serie de 17 meciuri fără înfrângere, interval în care a obținut 14 victorii.

Girona – Sevilla (22:00)
Rezultat final – Girona (cota 1.72)

Liderul la zi din La Liga s-a impus în ultimele patru dispute cu Sevilla, echipă care a câștigat ultima oară contra catalanilor în 2018. Revelația sezonului din prima ligă spaniolă, Girona a adunat 13 victorii în ultimele 16 meciuri disputate în toate competițiile, remizând în celelalte trei partide. La nivelul campionatului Girona are nouă victorii în ultimele 12 etape. Pe teren propriu, Girona a câștigat cinci meciuri din șase, fiind fără înfrângere. Sevilla traversează o formă slabă, cu cinci înfrângeri în precedentele șase partide.

Pe cele șapte meciuri de mai sus, șase din fotbal și unul de tenis, am obținut cota 37.78 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.839,19 de lei. Și pentru că am deblocat Modulul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un câștig suplimentar de 25% oferit de Betano care înseamnă 447,30 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Câștigurile suplimentare nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.



Șase meciuri de fotbal și unul de tenis pentru o cotă de peste 35, cu un câștig suplimentar de neratat pe Betano