Betano Sport

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Deja calificată în optimile de finală după cele patru victorii consecutive, Real Madrid are rolul de arbitru în Grupa C din Liga Campionilor, cu Napoli și Braga țintind poziția secundă în clasament. Pentru Manchester United deplasarea de la Istanbul va fi una de totul sau nimic, trei echipe luptând pentru calificarea de pe locul doi în Grupa A. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare la partidele programate, miercuri, 29 noiembrie, în etapa a cincea din faza grupelor.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 29 noiembrie, am ales patru dintre meciurile programate în Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Galatasaray – Manchester United (19:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.50)
Șansă dublă – X2 (cota 1.52)

Manchester United a primit nu mai puțin de 11 goluri în cele patru meciuri disputate în faza grupelor din Liga Campionilor. Galatasaray a marcat de șapte ori în această grupă, de trei ori doar în meciul tur câștigat pe Old Trafford (3-2). Dacă vrea să mai aibă vreo șansă la calificarea în optimi, United e obligată să câștige la Istanbul.

Real Madrid – Napoli (22:00)

Rezultat final – Real Madrid (cota
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.93)

Real Madrid are patru victorii din tot atâtea meciuri disputate în actualul sezon de Liga Campionilor, formația spaniolă fiind deja calificată în optimile de finală. Napoli ocupă locul doi la patru puncte de următoarea clasată, Braga. Fiecare dintre ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Real Madrid, cu cel puțin trei goluri marcate. În două din precedentele trei dispute directe Real Madrid a câștigat cu același scor (2-1).

Arsenal – Lens (22:00)

Rezultat final – Arsenal (cota 1.34)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

Arsenal a câștigat ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu, fără gol primit în trei dintre aceste partide. Lens nu a marcat în trei din ultimele patru meciuri disputate în deplasare. Cu o victorie, Arsenal își asigură calificarea în optimi înaintea etapei finalei. Lens e la mare luptă cu PSV pentru locul secund. În tur, Lens a câștigat cu 2-1.

Real Sociedad – Salzburg (22:00)

Rezultat final – Real Sociedad (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Real Sociedad este revelația sezonului în Liga Campionilor, cu 10 puncte obținute din 12 posibile. Echipa din San Sebastian a primit doar două goluri, având cea mai bună apărare din competiție alături de Inter Milano, Barcelona și Dortmund. În tur, Sociedad s-a impus, cu 2-0.

Cota peste 45

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Galatasaray – Manchester United, Real Madrid – Napoli, Arsenal – Lens și Real Sociedad - Salzburg din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 47.06, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 470,59 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.



Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!