Betano Sport

Duminica derby-urilor în Argentina cu marele Boca Juniors – River Plate cap de afiș!

Etapa a 7-a din Copa Profesional din Argentina este rezervată derby-urilor, iar din oferta Betano nu putea lipsi Super El Clasico, duelul dintre marile rivale ale capitalei Buenos Aires, Boca Juniors și River Plate. Cu Bet Builder activat la meciul programat duminică pe La Bombonera (ora 20:00) pot fi plasate până la zece pariuri, pe același bilet, pentru o cotă dintre cele mai atractive.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de duminică, 1 octombrie, am ales derby-ul fotbalului argentinian, meciul Boca Juniors – River Plate și, cu Bet Builder activat, am adus toate pariurile preferate pe același bilet pentru o cotă de peste 100!

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)
Șansă dublă – 1X (cota 1.72)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.78)
Total cartonașe roșii – Peste 0.5 (cota 2.02)
River Plate Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.50)
Boca Juniors Total ofsaiduri – Peste 1.5 (cota 1.90)

Forma de moment: Boca vs River

Copa Profesional, așa cum este numit în prezent campionatul Argentinei, este împărțit în două grupe a câte 14 formații. Boca Juniors și River Plate fac parte din grupe diferite, dar regulamentul prevede ca de fiecare dată etapa a 7-a să fie rezervată derby-urilor, iar Boca – River nu putea face excepție.

Boca Juniors ocupă doar locul 9 în Grupa A, cu șapte puncte în primele șase etape. River Plate se află pe locul patru în Grupa B, cu zece puncte.

Pe La Bombonera, legendara arenă a celor de la Boca, gazdele au remizat în ultimele două meciuri disputate: 1-1 cu Lanus în campionat și 0-0 cu brazilienii de la Palmeiras în Copa Libertadores. De patru meciuri Boca n-a mai triumfat pe teren propriu!

River Plate vine în fieful rivalei istorice după o serie de trei meciuri fără înfrângere, interval în care ”milionarii” au adunat trei victorii și o remiză, 1-1 în deplasare cu Banfield chiar etapa precedentă. River Plate n-a câștigat niciun meci din ultimele șase disputate în deplasare!

Meciuri directe

Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat cu același scor de fiecare dată: 1-0! În ultimele două confruntări fiecare echipă s-a impus pe teren propriu. De asemenea, în ultimele patru meciuri directe de fiecare dată a existat o învingătoare.

River Plate n-a mai câștigat pe La Bombonera din 23 septembrie 2018, când s-a impus cu 2-0.

Meciul de duminică seara, 1 octombrie, este al 26-lea între Boca și River. De 91 de ori s-a impus Boca, de 85 de ori victoria a revenit lui River, iar alte 83 de partide s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci direct, în mai 2023, a fost decis în favoarea celor de la River de un penalty în minutul 90! O fază care a dus la acordarea a nu mai puțin de șase cartonașe roșii, câte trei de fiecare parte.

În trei din ultimele patru meciuri directe a existat cel puțin un jucător eliminat.

Cota 120

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Boca Juniors – River Plate poți ajunge la o cotă cumulată de 120.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 6.000,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum ar fi Boca Juniors – River Plate, duminică, de la ora 20:00.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Duminica derby-urilor în Argentina cu marele Boca Juniors – River Plate cap de afiș!